ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ, Σκιάθος

Ανοίγει το The Skiathos Palace Hotel αρχές Ιουλίου και σας περιμένει για αξέχαστες διακοπές

Κατόπιν των κυβερνητικών εξαγγελιών, το ξενοδοχείο Skiathos Palace ετοιμάζεται να λειτουργήσει στις αρχές Ιουλίου με ένα πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο, αντιμετωπίζοντας τη νέα πραγματικότητα με θετική προοπτική.

Οι αδελφοί Δερβένη τονίζουν: «H σημερινή πολύ δύσκολη κατάσταση μας προβληματίζει έντονα, γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά έχουμε αποδείξει σαν επιχειρηματίες ότι στα δύσκολα χρόνια της κρίσης είχαμε προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, με οργανωμένη και πειθαρχημένη προσέγγιση και την αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε. Η εξαιρετική εικόνα της χώρας μας ως προς τη διαχείριση της πανδημίας είναι ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα για την επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας. Από τη μεριά μας, για να προσφέρουμε σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες, αλλά και στους εργαζομένους μας, έχουμε καταρτίσει ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης, με προδιαγραφές και διαδικασίες για την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες του εγχειρήματος, είμαστε θετικοί και αναζητούμε δημιουργικούς τρόπους για να διατηρήσουμε την επιχείρησή μας. Εξετάζουμε, λοιπόν, μια πολύ πιο προσανατολισμένη στις υπηρεσίες εμπειρία για τους πελάτες. Μια εμπειρία που θα επεκταθεί περισσότερο από τη φιλοξενία».

Το Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, με αναβαθμισμένο προφίλ, σας προσκαλεί να βιώσετε μια νέα εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας, που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Το ολοκληρωμένο προληπτικό σύστημα θα λειτουργεί σαν καθημερινή ασπίδα για την υγεία και ασφάλεια όλων. Σε συνεργασία με τους Υγειονομικούς Συνεργάτες μας, δημιουργούμε ένα δίχτυ ασφαλείας σχεδιασμένο σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά και τεχνικά δεδομένα που διαμορφώνονται από τους εθνικούς και διεθνείς φορείς.

Με συγκεκριμένο πλάνο για πιο εντατικούς και στοχευμένους καθαρισμούς και απολυμάνσεις σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, με υλοποίηση και πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων  σε όλους τους χώρους εστίασης, πιο εκπαιδευμένο προσωπικό και πιο ενημερωμένη διοίκηση, το Skiathos Palace θα κερδίσει το στοίχημα της επιστροφής στη λειτουργία και θα ξανακοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο κ. Άρης Δερβένης τονίζει επίσης: «Έχουμε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε προσωρινά τη λειτουργία μας. Με την πεποίθηση ότι μας περιμένουν καλύτερες μέρες, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας για ένα καλύτερο αύριο. Χριστός Ανέστη!»

Previous ArticleNext Article