ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS

Από τις 20-23 Οκτωβρίου η AGROTICA στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του αγροτικού κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, πραγματοποιείται από τις 20-23 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Agrotica καταγράφει ήδη αυξημένο ενδιαφέρον από εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες, ενώ έχει σχεδόν καλυφθεί το σύνολο των διαθέσιμων εκθεσιακών εγκαταστάσεων.

Η χρονική συγκυρία είναι κρίσιμη για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, καθώς από τον Σεπτέμβριο και μετά αναμένεται η προκήρυξη των νέων Σχεδίων Βελτίωσης.

Στην Έκθεση θα συμμετάσχουν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Η Agrotica φιλοξενεί πολλές δεκάδες χιλιάδες αγροτών από όλη την Ελλάδα και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, αποτελώντας ένα hub για την αγροτική τεχνολογία και καινοτομία.

H Agrotica πραγματοποιείται με τη στήριξη του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ) και του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ).

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και εναρμόνιση με τα επιδημιολογικά και υγειονομικά δεδομένα που θα ισχύουν την περίοδο διοργάνωσης της.

Previous ArticleNext Article