Αθλητικά

Η διοργάνωση των εκπλήξεων!

Μπαίνουν στο Λιγκ Καπ Αγγλίας οι ομάδες της Πρέμιερ. Παραδοσιακά μιλάμε για την διοργάνωση με τις περισσότερες εκπλήξεις στην Ευρώπη.

 

Αγωνιστική εβδομάδα έχουμε και πάλι, αυτή τη φορά όμως χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα. Εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα. Την Τρίτη έχουμε μια “εισαγωγή” με τα περισσότερα παιχνίδια να γίνονται στην Αγγλία για την διοργάνωση των εκπλήξεων. Το Λιγκ Καπ!

Τα έμαθες; Έρχονται Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος στην Ελλάδα!

Αρχίζουμε από το Νησί λοιπόν, με τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ να είναι στο πρόγραμμα. Όπου Λιγκ Καπ (φέτος λέγεται Καραμπάο Καπ λόγω του χορηγού της διοργάνωσης), ίσον η διοργάνωση των εκπλήξεων. Είναι η διοργάνωση που “σνομπάρουν” οι μεγάλοι λόγω των πολλών υποχρεώσεων και συχνά-πυκνά συναντάμε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών στις μετέπειτα φάσεις ή ακόμα και σε ημιτελικά-τελικό. Για την Τρίτη λοιπόν έχουμε έντεκα παιχνίδια. Το μοναδικό στο οποίο θα κοντραριστούν ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ είναι το Λέστερ – Λίβερπουλ. Στα υπόλοιπα θα έχουμε παρουσία επτά ομάδων από τη μεγάλη κατηγορία (Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Μπέρνλι, Μπόρνμουθ, Στοουκ και Σουόνσι). ‘Ολες θα παίξουν με ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Φαβορί όπως είπαμε, αλλά ας δούμε στο τέλος πόσες θα προκριθούν. Θυμίζουμε τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ χωρίς ρεβάνς. Στις 21:45 όλα τα ματς.

Στη Γερμανία θα έχουμε τέσσερα ματς για την εμβόλιμη, 5η αγωνιστική. Ξεχωριζει το ματς της Σάλκε με την Μπάγερν Μονάχου (21:30). Από σπουδαία νίκη έρχεται η Σάλκε, προβλήματα από νωρίς για την Μπάγερν του Αντσελότι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι και πως. Από κει και πέρα, έχουμε τα παιχνίδια Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη (19:03 – λογικά παίζει ο Τάσος Δώνης), Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ (21:30) και Αουγκσμπουργκ – Λειψία (21:30).

Στην Ισπανία έχουμε δυο ματς για την 5η αγωνιστική. Η Βαλένθια υποδέχεται τη Μάλαγα (21:00) του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Με προβλήματα η Μάλαγα στις πρώτες αγωνιστικές, δείχνει να γίνεται δουλειά στη Βαλένθια που έχει κάνει την καλυτερη εκκίνηση των τελευταίων τριών ετών. Λίγο αργότερα, η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχεται τη μαχητική Εϊμπάρ. Δείχνει ευάλωτη η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο προς το παρόν. Μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Εϊμπάρ;

Τέλος στην Ιταλία, η Ιντερ ταξιδεύει στην έδρα της Μπολόνια. Με 4/4 έχει ξεκινήσει η θητεία του Σπαλέτι στην Ίντερ. Μόλις 1 γκολ παθητικό και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με Γιουβέντους και Νάπολι. Η Μπολόνια δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, αλλά τις “ζημιές” μπορεί να τις κάνει. Και καλή ομαδούλα έχει και έμπειρο προπονητή (Ρομπέρτο Ντοναντόνι).

Previous ArticleNext Article