ΕΚΘΕΣΕΙΣ, Ελλάδα

263.724 άτομα ανέδειξαν την 82η ΔΕΘ ως την καλύτερη της δεκαετίας

Υπερέβησαν τους 260.000 οι επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ, που ολοκληρώθηκε χθες, ανανεώνοντας το «ραντεβού» με τους φίλους της για τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η «αυλαία» της 82ης ΔΕΘ έπεσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, καθώς η συναυλία του Σάκη Ρουβά, που ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο κάθε ηλικίας καταγράφοντας ρεκόρ προσέλευσης.

Ειδικότερα, 263.724 άτομα, έναντι 210.081 πέρσι, πέρασαν τις πύλες της έκθεσης από τις 9-17 Σεπτεμβρίου και επισκέφτηκαν την μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας δεκαετίας.

Η τεράστια προσέλευση επισκεπτών συνδυάστηκε με τους 1.500 εκθέτες και την μεγάλη επιτυχία της συμμετοχής της Κίνας, η οποία με 167 εκθεσιακές συμμετοχές και με πάνω από 400 άτομα επίσημη αποστολή, έθεσε νέα δεδομένα για τον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας.

Ο έντονος επιχειρηματικός χαρακτήρας και η ενίσχυση της διεθνοποίησης αποτέλεσαν κυρίαρχα στοιχεία της «προσωπικότητας» της 82ης ΔΕΘ.

Οι επιμέρους ενότητες της έκθεσης κάλυψαν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων, από την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια μέχρι την ομορφιά, την γαστρονομία και το e-gaming με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

Η 82η ΔΕΘ φέτος στήριξε έμπρακτα το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ενισχύοντας το έργο του, ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας άνθρωπος, κανένα παιδί, μη μπορώντας να βρει συμβατό μόσχευμα.

Η Τιμώμενη Χώρα της 83ης ΔΕΘ του 2018 θα είναι οι ΗΠΑ, για την οποία ήδη έχουν καθοριστεί οι προϋποθέσεις μίας πολύ πετυχημένης συμμετοχής.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΔΕΘ-Helexpo ευχαριστούν θερμά τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει στην έκθεση, η οποία παρουσιάζει ανοδική πορεία κάθε χρόνο και θέτει τις πιο στέρεες βάσεις ανάπτυξης του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Την 82η ΔΕΘ στήριξε πλειάδα χορηγών και συνεργατών:

Η QATAR, Επίσημος Αερομεταφορέας της 82ης ΔΕΘ, η ΔΕΗ, η Εθνική Τράπεζα, η Γιαννίρης ΑΕ, με τα Peugeot τα Επίσημα Αυτοκίνητα της 82ης ΔΕΘ, η Nestle Ελλάς, η Μαλαματίνα, χορηγός των συναυλιών, η εταιρεία «Λιμουζίνες Greece Vips», Χορηγός Μετακινήσεων των συναυλιών, τα ξενοδοχεία Μediterranean & Grand Hotel Palace του Ομίλου Luxury Hotels, Επίσημα Ξενοδοχεία των συναυλιών, η εταιρεία Σαμιωτάκης, χορηγός catering των συναυλιών, οι Singular Logic, MLS και Icap και οι Χορηγοί Επικοινωνίας.

Previous ArticleNext Article