ΒΙΒΛΙΟ, Μαγνησία

To aRTe LiBRe GalleRia σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην παρουσίαση βιβλίου με τίτλο ‘ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ’ της Ηλιάδας Γάκη

To aRTe LiBRe GalleRia σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στη παρουσίαση βιβλίου με τίτλο ‘ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ’ της Ηλιάδας Γάκη .

Βιογραφικό

Η Ηλιάδα Γάκη γεννήθηκε στο Βόλο . Τα πρώτα της βήματα στη συγγραφή , τα έκανε από τα πρώτα της σχολικά χρόνια , πηγαίνοντας στο 3ο Δημοτικό σχολείο Ν.Ιωνίας Βόλου , παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς συγγραφής διηγημάτων και ποίησης.
Το έργο της ”Πρίν το ταξίδι” , το έγραψε σε ηλικία 13 ετών , μαθήτρια τότε , στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου και εκδόθηκε δύο χρόνια αργότερα από την Ήρα Εκδοτική , ενώ μαθήτευε στο 1ο Λύκειο της ίδιας περιοχής .
Δεν διαθέτει κάποιον ακαδημαικό τίτλο σπουδών μιας και πρόκειται για ένα παιδί μόλις 15 Ετών .
Σήμερα μας παρουσιάζει το βιβλίο της και όπως αναφέρει και η ιδία ”Ο Βόλος εμπνέει τα παιδία του”

Οι επισκέπτες που θα παραβρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν , στο τέλος της παρουσίασης , με την ίδια την συγγραφέα αλλά και να αγοράσουν το βιβλίο από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο .

Επίσης , στο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολάυσουν παράλληλα καφέ , κρασί η ποτό και μετά το τέλος της εκδήλωσης να ξεναγηθούν στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα και να γευματίσουν στα εστιατόρια .

www.volospalaia.gr

Είσοδος ελεύθερη

Info : T.6981126116 & sergios_pappas@hotmail.com

Previous ArticleNext Article