LIFESTYLE

Survivor: Εισβολή νέων παικτών με τον… Χάρο να κλέβει την παράσταση

Νέο αίμα στον Αγιο Δομίνικο

Οι έξι παίκτες εισβάλλουν στην παραλία που είναι συγκεντρωμένες οι ομάδες. Οι Διάσημοι επιλέγουν ποιους θα πάρουν.

Οι παίκτες οι οποίοι μπαίνουν στο παιχνίδι είναι οι εξής:

Μαρία Πανταζή, παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing
Εύη Σκαρώνη, personal trainer
Φελίσια Τσαλαπάτη, δημοσιογράφος
Εύη Σαλταφερίδου, γυμνάστρια
Σώζων Παλαίστρος Χάρος, προπονητής χόκεϊ επί χόρτου
Πάνος Θεοδώρου, δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων

Οι Διάσημοι συνεδριάζουν για να αποφασίσουν. Ο Μουρούτσος για κάποιο λόγο μιλάει πρώτος και ακολουθούν οι επόμενοι. Προσπαθούν να επιλέξουν τους παίκτες που θέλουν με αγωνιστικά κριτήρια.

Ο Κρητικός ανακοινώνει την επιλογή τους που είναι ο Σώζων από τους άντρες. Η Δαλάκα ανακοινώνει πως επέλεξαν την Εύη και την Εύη. Εύη στο τετράγωνο λοιπόν και οι Μαρία και Φελίσια πάνε στις Μαχήτριες.

Για μία ακόμη φορά ο Σάκης θα μας θυμίσει πως αυτό που βλέπουμε είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Μεγάλε, δεν προλάβαμε να το ξεχάσουμε. Και να θέλαμε δηλαδή δεν θα μπορούσαμε.

Η υποδοχή και στις δύο παραλίες είναι κάτι παραπάνω από καλή και για αρχή τα χαμόγελα κυριαρχούν. Είναι μέχρι να αρχίσουν οι ήττες, η πείνα και τα λογάκια.

Ο Σώζων προκαλεί μία σχετική αναστάτωση στο twitter λόγω… ονόματος και η Φελίσια λόγω εντυπωσιακής εμφάνισης. «Τανιμανίδης από αύριο ο Χάρος στην αφετερία», «Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι η Φελίσια είναι για Survivor;;; Εμένα πιο πολύ για Power of love μου κάνει», «Πρωταθλητής στο χόκεϊ επί χόρτου. Κλαίει μέχρι και ο μάνατζερ ράγκμπι», «Παράγουμε περισσότερους personal trainers απ’ όσους μπορούμε να στείλουμε σε ριάλιτι» και φυσικά το κορυφαίο «Ζω για την στιγμή που θα κάνουν 1 – 2 -3 Χά- ρος!» και άλλα παρόμοια…

Αγώνας 2 Χ2 για σουτζουκάκια

Η ώρα για το επόμενο αγώνισμα έφτασε και ο Γιώργος ο Λιανός, αρκετά μαυρισμένος πλέον, καλωσορίζει τους νέους παίκτες.

Ακολουθεί η αναμέτρηση στον στίβο μάχης και οι Διάσημοι θα κερδίσουν και αυτή την φορά με τον Σώζωνα να τους δίνει τον νικηφόρο πόντο. Με σκορ 5-2 οι Διάσημοι χαμογέλασαν, αγκαλιάστηκαν και φυσικά καταβρόχθισαν τα σουτζουκάκια με τα ψητά λαχανικά και την ψωμούρα.

Περιττό να πούμε ότι με περισσότερα από 2.000 tweets ο Σώζων Παλαίστρας Χάρος έγινε πρώτο trend στο twitter με το #Χάρος να γίνεται πηγή έμπνευσης των κορυφαίων tweet που έχουν γραφτεί με αφορμή το Survivor… Μεγάλε, μας έφτιαξες τη νύχτα. Ζωή να ‘χεις…

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article