ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

«Διπλή» διάκριση του νερού Θεόνη στο διεθνές Monde Selection 2017!

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη κατέκτησε διπλή διάκριση στα διεθνή Βραβεία Monde Selection 2017. Σε συνέχεια του Χρυσού Βραβείου Ποιότητας στον ίδιο σημαντικό διαγωνισμό, το νερό Θεόνη απέσπασε και τον τιμητικό τίτλο International High Quality Trophy, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα στις 29 Μαΐου.

Το International High Quality Trophy 2017 είναι η 12η σε σειρά διεθνής διάκριση του νερού Θεόνη και αποτελεί επιβράβευση για την κατάκτηση τριών Χρυσών Βραβείων ανώτερης ποιότητας, επί τρία συνεχή έτη. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται από το 1961 διοργανώνεται από το International Institute for Quality Selections, με έδρα τις Βρυξέλλες, και αποτελεί έναν από τους πιο φημισμένους διαγωνισμούς στην αναγνώριση της ανώτερης ποιότητας προϊόντων σε διεθνές επίπεδο.

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ανέλαβε το φυσικό μεταλλικό Θεόνη, διοργανώνοντας την Πέμπτη 8 Ιουνίου, μία Δράση Καθαρισμού κεντρικών σημείων της Καρδίτσας.

Ομάδες εθελοντών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νερού Θεόνη και, σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας, καθάρισαν κεντρικά σημεία της Καρδίτσας από σκουπίδια σε μία συμβολική κίνηση επαγρύπνησης του κοινού και των φορέων για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τα αυξανόμενα  απορρίμματα. Σχετικά με την πρωτοβουλία η Διοίκηση του Θεόνη δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ολοκλήρωση της Δράσης Καθαρισμού σε κεντρικά σημεία της πόλης της Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Το νερό Θεόνη είναι βαθιά ευαισθητοποιημένο σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε πάντοτε να προωθούμε ενέργειες που αποσκοπούν στην περεταίρω ενημέρωση του κοινού για τα ζητήματα του πλανήτη αλλά κυρίως στην αφύπνιση και ενεργή συμμέτοχή του σε αυτήν την προσπάθεια.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καρδίτσας για την άμεση ανταπόκρισή στο κάλεσμα του νερού Θεόνη και την άψογη συνεργασία ώστε να υλοποιηθεί αυτή η δράση, ενώ θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες εθελοντών της Καρδίτσας, καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική!»

Previous ArticleNext Article