ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Το Θεόνη κατακτά το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi 2017

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη κατέκτησε μία ακόμη σημαντική διεθνή διάκριση,  το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό iTQi Superior Taste Awards, στις Βρυξέλλες, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο.

Το Θεόνη έλαβε για τέταρτη συνεχή χρονιά τα τρία Χρυσά Αστέρια του Superior Taste Award, για την ανώτερη και ξεχωριστή του γεύση, στο φημισμένο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Διεθνής Οργανισμός Γεύσης και Ποιότητας (International Taste & Quality Institute – iTQi), ο κορυφαίος οργανισμός που αναδεικνύει τρόφιμα και ποτά ανώτερης γεύσης της διεθνούς αγοράς.

Το βραβείο αυτό αποτελεί την 13η διεθνή διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, το οποίο έχει επίσης αποσπάσει τα ανώτερα βραβεία «Berkeley Springs» το 2016 (συγχρόνως με το Βραβείο Berkeley Springs Package Design), «iTQi» (2014, 2015, 2016 & ειδικό Κρυστάλλινο Βραβείο), «Monde Selection» (2015, 2016, 2017 και τον τιμητικό τίτλο International High Quality Trophy) και «Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) – German Agricultural Society» (2016, 2017).

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Previous ArticleNext Article