ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, στις 21 Μαΐου, διαμηνύοντας την ανάγκη για στήριξη του πολιτισμού, σε μία κοινωνία που σέβεται την ποικιλομορφία και φροντίζει για την εξέλιξη του πολιτιστικού της πλούτου. Η υποστήριξη του πολυδιάστατου αυτού πλούτου έχει ιδιαίτερη σημασία για το φυσικό νερό Θεόνη, το οποίο μέσα από μία ενεργή πολιτική εταιρικής ευθύνης στηρίζει δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό σε κάθε του έκφανση, από την καλλιτεχνική παράδοση έως την παιδεία.

Στο πλαίσιο της ενεργούς εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το Θεόνη με στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης στηρίζει σταθερά, μεταξύ άλλων, ως χορηγός τις εκδηλώσεις της Διεθνούς Πολιτιστικής Γιορτής «Καραϊσκάκεια», μιας γιορτής αφιερωμένης στο Θεσσαλό αγωνιστή της απελευθέρωσης Καραϊσκάκη, με διεθνή απήχηση και πολιτιστική εκπροσώπηση από φορείς από ολόκληρο τον κόσμο. Με ιδιαίτερη ευαισθησία και στα θέματα της παιδείας, ενδεικτικά, το νερό Θεόνη συμμετείχε ως χορηγός στο 5ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο eLife  για νεαρούς μαθητές.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη σταθερό στη δέσμευσή του προς τον Πολιτισμό στέκεται στο πλευρό πρωτοβουλιών που προωθούν τη διάδοση της πολιτιστικής μας παιδείας, την ενίσχυση της πολιτιστικής μας ταυτότητας και τη διατήρηση του πολιτιστικού μας πλούτου. Γιατί η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι μία πράξη πολιτισμού.

Previous ArticleNext Article