ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ

“Ημέρες Πνευμονολογίας 2017” στο Βόλο !!

Οι «Ημέρες Πνευμονολογίας» 2017 θα γίνουν το τριήμερο του Θωμά 20-23 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Ξενία στο Βόλο. Όπως έγινε γνωστό, έγινε προετοιμασία για τρία κλινικά φροντιστήρια με αντικείμενα το κάπνισμα, την εργοσπιρομετρία και τα διάμεσα νοσήματα που θα γίνουν την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, στη Λάρισα στις εγκαταστάσεις της Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η διάρκεια κάθε φροντιστηρίου είναι 6 ώρες. Απευθύνονται σε λιγότερα από 10 άτομα το καθένα, μετά δήλωση. Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα συνεχισθεί την ίδια μέρα και τις υπόλοιπες ημέρες στο ξενοδοχείο Ξενία στο Βόλο.

Την Παρασκευή & το Σάββατο το πρωί είναι προγραμματισμένες δύο δημοφιλείς συνεδριάσειςπου περιλαμβάνουν κλινικά περιστατικά από την κλινική μας και από άλλες πνευμονολογικές κλινικές της χώρας.

Διακεκριμένοι έλληνες πνευμονολόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν σημαντικές διαλέξεις στα αντικείμενα που δραστηριοποιούνται.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής, με μια συζήτηση επαγγελματικού προσανατολισμού με έλληνες πνευμονολόγους, που εργάζονται στο εξωτερικό ή επέλεξαν να επιστρέψουν στη χώρα μας.

Μια έκθεση ζωγραφικής της καθηγήτριας Δώρας Ορφανίδου θα βρίσκεται όλες τις ημέρες στο χώρο του Συνεδρίου, ενώ όλοι οι σύνεδροι θα πάρουν ένα λεύκωμα αφιερωμένο στον αείμνηστο Καθηγητή Αντώνη Ποντικάκη, που συνέβαλε στην εξέλιξη της Φυματολογίας στην Σύγχρονη Πνευμονολογία.

Previous ArticleNext Article