Ειδήσεις, Ελλάδα

Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Επίσημος Χορηγός του 50ου Rally ΔΕΘ

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στηρίζει ως χορηγός το 50ο Rally ΔΕΘ, έναν  ιστορικό θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για το αγωνιστικό αυτοκίνητο και πόλη έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης και για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της χορηγίας έγινε σε συνέντευξη τύπου παρουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, του Δρ. Κυριάκου Ποζρικίδη, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ-ΗΕLEXPO και του Προέδρου του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Σταύρου Μαράτου.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μας να στηρίζουμε με τη χορηγία μας έναν ιστορικό θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, και μάλιστα σε μια επίσης ιστορική στιγμή του, την επέτειο των 50 χρόνων του. Το Rally ΔΕΘ αποτελεί ένα ακόμη αυθεντικό και πρωτότυπο προϊόν της Θεσσαλονίκης, μια πόλη που δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες ανάδειξης της ομορφιάς της και του πάθους των ανθρώπων της σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ επιστρέφει την πίστη και την αφοσίωση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης που την εμπιστεύονται για τις ενεργειακές τους ανάγκες σε φυσικό αέριο εδώ και 17 χρόνια, στηρίζοντας έναν αγαπημένο θεσμό της πόλης», δήλωσε ο κ. Federico Regola, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Η κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ευχαρίστησε τον Τύπο για την υποστήριξη του ράλι και ανέφερε ότι η διοργάνωση αξίζει το θαυμασμό όλων, καθώς αποτελεί δύσκολο επίτευγμα για τους συμμετέχοντες. Εξέφρασε τη χαρά της για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας της διοργάνωσης και ευχήθηκε ασφαλή τερματισμό για τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Σταύρος Μαράτος, Πρόεδρος του Α.Ο.Θ. ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του ράλι και ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή του το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης, τη Ηelexpo, την ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και τους άλλους υποστηρικτές.

Ο Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, αναφέρθηκε στην επετειακή έκδοση των 50 χρόνων του ράλι και στις προσπάθειες της διοίκησης της ΔΕΘ HELEXPO για την επιτυχή διεξαγωγή της έκθεσης.

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων, δίνοντας ενέργεια σε περισσότερα από 340.000 νοικοκυριά και πάνω από 8.000 επιχειρήσεις, και αποτελώντας, σε αριθμό συνδέσεων, το μεγαλύτερο πάροχο ενέργειας στη χώρα, μετά τη ΔΕΗ. Η εταιρεία σύντομα θα επεκταθεί πανελλαδικά, όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου. Παράλληλα, σφράγισε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, λαμβάνοντας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας 350 MW για διάρκεια 20 ετών. Έτσι η εταιρεία θα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, προσφέροντας συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος και φυσικού αερίου σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, στηρίζει με όλη της την ενέργεια και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου έχοντας αναλάβει το ρόλο του «ένθερμου» χορηγού της.

Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής ΔΕΠΑ και του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος.

Τέλος, είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Twitter, Instagram and Linkedin), διασφαλίζοντας μια άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Previous ArticleNext Article