Ειδήσεις, Ελλάδα

Αυτοί είναι οι αλλοδαποί που έκλεβαν λουόμενους σε παραλίες της Αθήνας

Τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 23 Αυγούστου για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων, δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της διακεκριμένης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και οι οποίοι διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση από κοινού.

Ειδικότερα, οι δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή του Αλίμου και στην θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν πετώντας στο έδαφος δύο σακίδια πλάτης. Έπειτα από καταδίωξη, οι αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν ενώ στο εσωτερικό των τσαντών βρέθηκαν μεταξύ άλλων προσωπικά έγγραφα τρίτων προσώπων, γυναικεία ενδύματα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου, προέκυψε ότι οι δράστες από τις αρχές Αυγούστου, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. SKAFF FOUAD του CHARBEL και της SUZY γεννηθέντα στις 27-3-1981 στο Λίβανο

2. OBEID SIZAR του ABDOLAH και της HASSUM γεννηθέντα στις 1-4-1991 στη Συρία

Previous ArticleNext Article