Ειδήσεις, Κόσμος

Σκότωσε τα τρία του παιδιά ενώ τσακωνόταν με την γυναίκα του!

Συγκλονισμένη είναι μια ολόκληρη γειτονιά στο Δυτικό Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όπου ένας πατέρας, κατά την διάρκεια καυγά με την γυναίκα του, σκότωσε τα τρία τους παιδιά!

Ο 33χρονος Robert Hodges συνελήφθη από την αστυνομία, λίγο μετά τους τρεις φόνους, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, χωρίς να προβάλει αντίσταση, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αστυνομικοί δήλωσαν πως η γυναίκα του την ώρα του μακελειού ήταν παρούσα, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη και πώς ο άντρας σκότωσε τα τρία του παιδιά.

«Προφανώς η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αυτό που συνέβη είναι εξωφρενικό. Όλοι μας οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, η οικογένεια, οι γείτονες, όλη η κοινωνία, θα δυσκολευτούμε πολύ να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την προγιαγιά των παιδιών που μίλησε σε δημοσιογράφους, τα παιδιά ήταν ένα αγόρι 11 ετών, ένα κορίτσι 9 ετών και ένα βρέφος, ένα εννιά μηνών αγοράκι. «Δεν καταλαβαίνουμε τι έγινε, δεν καταλαβαίνουμε, όλα έδειχναν να είναι εντάξει», είπε η ίδια.

Τις ίδιες μαρτυρίες έχει η αστυνομία και από γείτονες και φίλους του ζευγαριού, καθώς σύμφωνα με αυτές, επρόκειτο για μια ήσυχη οικογένεια, που ποτέ δεν δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα, ενώ τα παιδιά έπαιζαν με τους φίλους τους και έδειχναν ευτυχισμένα.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article