Αθλητικά, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ

2ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης–Πεζοπορία

Παράλληλα με τους αγώνες του ημιμαραθωνίου 21 χιλιόμετρων και Σέγκια trail 8 χιλιόμετρων την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα γίνουν και οι εξής πεζοπορίες:

1η. ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ (Μονοπάτι Νο1 -Κρυόβρυση-Νερόμυλοι-Σμίξη-δασικός δρόμος-συνοικία Παναγιά)-Τσαριτσάνη

Εκκίνηση και τερματισμός κεντρική πλατεία Τσαριτσάνης ,απόσταση 4.5 χλμ. Όσοι αγαπούν τη φύση είναι μια καλή ευκαιρία να συμμετέχουν και να γνωρίσουν από κοντά τα βότανα, τα άγρια χόρτα, τους κάκτους ,να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης και, του δάσους Τσαριτσάνης και στην επιστροφή να ξεναγηθούν στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, τον πύργο του Μάμτζιου, την Οικονόμειο Σχολή, τα λαγούμια, τις εκκλησίες, το Αυστριακό προξενείο και τα μνημεία της πλατείας.

2η. ΒΟΛΤΑ-Πεζοπορία-( φύση, ιστορία και πολιτισμός)

Απόστασης 1.5χλμ. απευθύνεται κυρίως, σε συνοδούς αθλητών, επισκέπτες και όσους θέλουν να κάνουν μια βόλτα γνωριμίας της Τσαριτσάνης, τις εκκλησίες τα ιστορικά μνημεία, τον πύργο του Μάμτζιου, τα λαγούμια, Οικονόμειο Σχολή, την Κρυόβρυση τον Προφήτη Ηλία ,το Αυστριακό προξενείο ,τους Νερόμυλους και να χαρούν τις ομορφιές της φύσης και να μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό της.

Η συμμετοχή στις πεζοπορίες είναι ελεύθερη. Απαραίτητα εφόδια για τους πεζοπόρους αθλητικά παπούτσια και νερό.

3.  Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Ορειβατικού Αγώνα Τσαριτσάνης ανακοίνωσε  την λήξη των εγγραφών στον 2ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 ,που περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο βουνού 21 χιλιόμετρων και τον αγώνα Σέγκια trail 8 χιλιόμετρων ,με την συμμετοχή των αθλητών να  είναι τετραπλάσια του 1ου ορειβατικού αγώνα.

Previous ArticleNext Article