Αθλητικά, Μαγνησία

Οι προσεχείς δράσεις του ΣΔΥ Βόλου

Στις 8 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο Φιλανθρωπικός αγώνας 2 χιλιομέτρων για τη Φλόγα, στη παραλία του Βόλου, «Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ 2017». Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο ΣΔΥ Βόλου μας καλούν όλους σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθεια τους. Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο 3 ευρώ όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ». Δηλώσεις συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλου, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 2421024628, δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς επίσης στο κατάστημα Ηλιόπουλος κοσμήματα Δημητριάδος 174 και στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Πληροφορίες Δ/νση Αθλητισμού, τηλ. 2421071770. Ο αγώνας της Φλόγας με σωστή οργάνωση έχει πλήθος συμμετοχών, και 2.000 πολίτες του Βόλου τρέχουν κάθε χρόνο στον αγώνα, ενώ χωρίς κανένα έξοδο για οποιονδήποτε λόγο, όλες οι εισπράξεις καταλήγουν στον φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα υποστηρίξει την 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα γίνει την Παρασκευή 22  Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.30 στην πόλη του Βόλου, με την συμμετοχή των αθλητών του. Η ώρα προσέλευσης όσων αθλητών του συλλόγου και όλων των πολιτών που επθυμούν να συμμετέχουν στη Λαμπαδηδρομία, είναι στις 18.00 εκείνης της ημέρας (οδός Γ. Λαμπράκη – Παπαδιαμάντη), λίγο μετά το Δημαρχείο.

Στις 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 17ος Ρήγειος Δρόμος στο Βελεστίνο, με αποστάσεις 7,6 και 2 χιλιομέτρων. Υποστηρικτής του αγώνα θα είναι όπως πάντα ο ΣΔΥ Βόλου, συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία με τους διοργανωτές. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν, και προς διευκόλυνση των αθλητών του ΣΔΥΒ που θέλουν να μετέχουν, μπορούν να ζητάνε στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 τηλ.2421023523 την εγγραφή τους, καθώς ο ΣΔΥΒ θα στείλει στη διοργάνωση ομαδική λίστα συμμετοχών.

Αυτή τη Κυριακή δεκάδες δρομείς του ΣΔΥΒ θα τρέξουν στον 5ο Αχίλλειο Άθλο Ημιμαραθώνιο Δρόμο στα Φάρσαλα, ενώ 30 μέλη του συλλόγου γράφτηκαν επίσης στον 6ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα γίνει το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Ο 3ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές είναι δωρεάν και όλες οι πληροφορίες όπως και το λινκ εγγραφών βρίσκονται στο voloshalfmarathon. gr

Previous ArticleNext Article