Ειδήσεις, Κόσμος

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι κανιβάλων στη Ρωσία

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση του ζευγαριού κανιβάλων στη Ρωσία.
Ο 35χρονος Dmitry Baksheev και η 42χρονη σύζυγός του Natalia συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για δολοφονία, στη ρωσική πόλη Κρασνοντάρ, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ομολόγησαν ότι σκότωσαν έως και 30 άτομα.
Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε αφότου φέρεται να βρέθηκε ένα διαμελισμένο σώμα στον στρατιωτικό κοιτώνα όπου διέμεναν. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πολλά κομμάτια κρεάτων που βρέθηκαν στο σπίτι τους έχουν σταλθεί για ανάλυση, προκειμένουν να εξακριβωθεί αν υπάρχει σε αυτά ανθρώπινο DNA.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, εργάτες είχαν βρει ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε αποτρόπαιες εικόνες με διαμελισμένα ανθρώπινα μέλη. Μία φωτογραφία φέρεται να απεικονίζει τον Dmitry με ένα ανθρώπινο μέλος στο στόμα του.
Στη συνέχεια, η σορός μίας 35χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στον στρατιωτικό κοιτώνα όπου ζούσε το ζευγάρι – σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθούσαν να μένουν στον ξενώνα αφότου είχαν εργαστεί παλαιότερα στον χώρο. Το σώμα της 35χρονης ήταν διαμελισμένο, ενώ βρέθηκε και μία τσάντα που ανήκε στο θύμα.
Βίντεο που μεταδόθηκαν σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν την αστυνομία να ερευνά τον χώρο διαμονής του ζευγαριού, ενώ φαίνεται να υπάρχουν εκεί διάφορα ανθρώπινα μέλη και κάποια βρίσκονται μέσα σε βάζα. Σε μία ανακοίνωση, η Ερευνητική Επιτροπή του Κρασνοντάρ επιβεβαίωσε ότι κατά την έρευνα «κομμάτια τροφίμων και κατεψυγμένα τεμάχια κρέατος άγνωστης προέλευσης κατασχέθηκαν από την κουζίνα».
Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι έχουν σταλεί για ανάλυση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ανθρώπινο κρέας. Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως φωτογραφίες που βρέθηκαν τυπωμένες στο διαμέρισμα αλλά και σε κινητά τηλέφωνα, υποδηλώνουν ότι οι δολοφονίες μπορεί να ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο δεκαετίες. Μια φωτογραφία, η οποία χρονολογείται στις 28 Δεκεμβρίου 1999, φαίνεται να δείχνει ένα διαμελισμένο ανθρώπινο κεφάλι σε μια πιατέλα με φρούτα.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι παραμένει υπό κράτηση με την αρχική κατηγορία της δολοφονίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και οι αναλύσεις.
Πηγή: www.lifo.gr
Previous ArticleNext Article