Ειδήσεις, Ελλάδα

Απελευθερώθηκε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης!

Μετά από έξι μήνες ομηρίας αφέθηκε ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι νωρίς το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχειρήση σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων 4 χιλιόμετρα έξω από Ρέθυμνο.

Κατά την επιχείρηση ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος, φανερά αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε αρκετό καιρό πού κρατούνταν ο επιχειρηματίας ωστόσο κατέστρωνε πολύ προσεκτικά το σχέδιο της απελευθέρωσης του. Μάλιστα χρησιμοποιούσε θερμική κάμερα και μικροκάμερες στην περιοχή προκειμένου να ελέγχονται οι κινήσεις των δραστών.

«Υπήρξε αιφνιδιασμός των απαγωγέων»

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 07:30 το πρωί. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπήρξε απόλυτος αιφνιδιασμός των απαγωγέων οι οποίοι δεν έφεραν καμία αντίσταση στους αστυνομικούς. Ο κ. Χρονόπουλος απέφυγε να απαντήσει στο αν η επιχείρηση συνεχίζεται ή αν έχει ολοκληρωθεί και παρέπεμψε στην επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας που θα γίνει εντός της ημέρας.

Όλοι οι απαγωγείς -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρονται να είναι κρητικής καταγωγής.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε συνολικά οκτώ συλλήψεις.

www.newsbomb.gr
Previous ArticleNext Article