LIFESTYLE

Nomads: Πρεμιέρα για την υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

Οι Νομάδες της Φωτιάς, που την αποτελούν πρόσωπα της showbiz, ήταν η μεγάλη νικήτρια της πρώτης δοκιμασίας της μεγάλης υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1, Nomads.
Η «κόκκινη» ομάδα θα περάσει την πρώτη εβδομάδα στο παιχνίδι με πολυτέλεια και ανέσεις, καθώς το κέρδος της δοκιμασίας ήταν η μεταφορά των παικτών της ομάδας σε βίλα.
Όπως είχε εξηγήσει ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάθε τηλεοπτική εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει την περιοχή όπου θα κατοικούν οι ομάδες.
Η νικήτρια ομάδα θα πηγαίνει για… διακοπές στη βίλα, η δεύτερη ομάδα θα πηγαίνει σε ένα ψαροχώρι όπου θα βοηθούν τους ντόπιους και έτσι θα μπορούν να εξασφαλίζουν το φαγητό τους και την στέγη τους.
Η τρίτη ομάδα θα είναι και η άτυχη, καθώς θα πρέπει να μείνει στην παραλία και να τα βγάλει πέρα χωρίς καμία βοήθεια, τουλάχιστον για μία εβδομάδα.
Στην σημερινή δοκιμασία, που ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη, οι Νομάδες του Ωκεανού έχασαν κυριολεκτικά στο νήμα, καθώς οι Νομάδες της Φωτιάς με την Μαντώ Γαστεράτου κατάφερε να τερματίσει πρώτη με ένα τρομερό φίνις, με την χαμένη Ευαγγελία Πλατανιώτη των Ωκεανών να παραδέχεται ότι έχασε από υπερβολική σιγουριά, καθώς δεν είδε που βρισκόταν η αντίπαλός της.

Ακολούθησε ο αγώνα sudden death (ξαφνικός θάνατος) για τις δύο εναπομείνασες ομάδες, αυτές του Ωκεανού και της Ζούγκλας, με τους «μπλε», που τον απαρτίζουν παίκτες προερχόμενους από τον αθλητικό χώρο, να παίρνουν τη νίκη και να μεταφέρονται στο ψαροχώρι, όπου είχαν τη πρώτη τους επαφή με τους ντόπιους.
Την ίδια ώρα οι χαμένοι Νομάδες της Ζούγκλας έμειναν στην παραλία, προσπαθώντας να φτιάξουν ένα κατάλυμα ώστε να κάνουν τη δοκιμασία που θα περάσουν πιο εύκολη.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article