Ειδήσεις, Ελλάδα, ΠΑΙΔΙ

Πού δίνουν τα χρήματα που μαζεύτηκαν για τη μικρή Ευαγγελία οι γονείς της

Μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, μέσα από τον πόνο του χαμού του παιδιού τους έκαναν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από τα Χανιά.
Ο Αλέκος και η Γεωργία Καστρινάκη δώρισαν στο Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα, «ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ», τα χρήματα που προορίζονταν για τις θεραπείες της κορούλας τους για να βοηθήσουν τις περιπτώσεις των παιδιών που έχει αναλάβει το σωματείο.
Το ποσό που κατατέθηκε φτάνει τις 185.000 ευρώ και πρόκειται να μοιραστεί ανάλογα με τις ανάγκες στις δυο περιπτώσεις που έχει αναλάβει ο Σύλλογος. Αυτές του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα, που διαγνώστηκε με Νευροβλάστωμα 4ου σταδίου πριν τρία χρόνια και του μικρού Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου.
Η μητέρα του μικρού Χριστόφορου απηύθυνε το δικό της μήνυμα στους γονείς της Επαγγελίας λέγοντας: «Η συγκίνησή μας είναι μεγάλη, ο θαυμασμός μας για την κίνηση αυτή απεριόριστος και το ευχαριστώ μας φαίνεται πολύ λίγο. Το αγγελούδι αυτό ήταν και θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Τα δάκρυα μας είναι λύπης και χαράς μαζί…».

Πηγή: Cretalive

Previous ArticleNext Article