LIFESTYLE, Τηλεόραση

Nomads: Υποψήφιος για αποχώρηση από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ο Γιώργος Μαυρίδης!

Στην πιο δύσκολη στιγμή του παιχνίδιού βρέθηκαν απόψε για πρώτη φορά οι παίκτες του Nomads, και συγκεκριμένα η ομάδα της Φωτιάς που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από τους Νομάδες του Ωκεανού.
Η μπλε ομάδα τουλάχιστον στην αρχή του παιχνιδιού αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατή και οι αντίπλαοί της θα πρέπει να ανεβάσουν πολύ την απόδοσή τους για να καταφέρουν να την «χτυπήσουν».
Εκείνος που θα αισθάνθηκε σίγουρα άσχημα ήταν ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος επιλέχθηκε ως υποψήφιος για αποχώρηση από όλους τους συμπαίκτες του (συγκέντρωσε 6 ψήφους) και θα μπει στην ψηφοφορία μαζί με τους Φώτη Φιλιππόπουλο και Εύη Ιωαννίδου για να μάθουμε – την Παρασκευή – ποιος από τους τρεις θα αποχαιρετήσει τις Φιλιππίνες από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του παιχνιδιού.
Πάντως, ο Μαυρίδης δήλωσε πως νιώθει αρκετά δυνατός και πως δεν επηρεάζεται από την συντριπτική αρνητική βαθμολογία για εκείνον. Ίσως βασίζεται και στο γεγονός της αναγνωρισιμότητας, που θα τον βοηθήσει στην ψηφοφορία του κοινού για να γλιτώσει την αποχώρηση. Οι άλλοι δύο παίκτες που δεν θα πάρουν την ψήφο του κοινού, θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

www.protothema.gr

 

Previous ArticleNext Article