top

Μεγάλες αλλαγές στη ΝΔ κάνει ο Μητσοτάκης

Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Μαρία Σπυράκη – Ο Βασίλης Κικίλιας μετακινείται στον τομέα Εθνικής Άμυνας – Στο γραφείο Τύπου της ΝΔ τοποθετείται και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας

Αλλάζει εκ βάθρων το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οπως ανακοινώθηκε, τη θέση του Βασίλη Κικίλια αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, ως επίσημη εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Αναπληρωτές της κ. Σπυράκη θα είναι η κυρία Σοφία Ζαχαράκη, ο κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο κ. Νίκος Ρωμανός και ο κ. Σπύρος Σταυρίδης. Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη από το γραφείο Τύπου της ΝΔ μετακινείται και ο Μακάριος Λαζαρίδης και στη θέση του, ως διευθυντής του γραφείου Τύπου, τοποθετείται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας. Αναπληρώτρια Διευθύντρια παραμένει η κυρία Κύρα Κάπη.
Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
Έπειτα από μια θητεία στη θέση του επικεφαλής της επικοινωνιακής εκπροσώπησης της ΝΔ που χαρακτηρίζεται σαν επιτυχημένη, ο Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ. Τη θέση αυτή κατείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι αντιπρόεδροι της ΝΔ -δηλαδή και ο Κωστής Χατζηδάκης- δεν θα κατέχουν παραλλήλως και κάποιον ειδικό τομέα πολιτικής ευθύνης.  Ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.
Previous ArticleNext Article