• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Έξοδος, Μαγνησία, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Έγινε η Τ.Οικονομάκη το νέο κέντρο;

Σε προέκταση του κέντρου και για λίγο πιο εναλλακτικούς φοιτητές ο πεζόδρομος της Τ.Οικονομάκη μας έχει καθηλώσει τα τελευταία χρόνια. Τα καινούρια και πολύ προσεγμένα διακοσμημένα μαγαζιά του που παίζουν πιο jazz και rock ρυθμούς καθώς και lounge τις μεσημεριανές ώρες έγινε πλέον το νέο φοιτητικό στέκι.

 

Από τα μαγαζιά που εμείς ξεχωρίζουμε ένα είναι σίγουρα το Blossom . Ένα αναπαλαιωμένο κλασικό κτίριο επί της Αγ. Νικολάου (δύσκολο να μην εντοπιστεί)  με υπέροχη αυλή που στολίζεται από το απόγευμα και μετά με κεράκια και φωτάκια δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ρομαντική που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαγαζιά του κέντρου. Είναι ανοιχτό από τις πρωινές ώρες και μπορείς να απολαύσεις καφεδάκι στο πεζοδρόμιο ή γύρω από το πιάνο στο εσωτερικό του μαγαζιού δοκιμάζοντας ζεστή σοκολάτα μια από τις κρύες μέρες που έρχονται και χαζεύοντας το πεζοδρόμιο από ψηλά. Το μαγαζί το βράδυ αλλάζει διάθεση και σε κρατάει ξύπνιο μέχρι αργά.

Ο Ελέφαντας είναι ακόμα ένα μαγαζί που ξεχωρίζει και που σίγουρα θα περάσεις γιατί κάποιος συμφοιτητής σου βρέθηκε εκεί. Είναι σίγουρα στέκι, είναι ανοιχτό όλη μέρα και κλείνει ίσως λίγο πιο αργά από τα υπόλοιπα παίζοντας δυνατή μουσική που θα σε κάνεινα χορέψεις, να πιεις, να διασκεδάσεις. Μην χάσεις το αποκριάτικο πάρτι τους ή όποιο άλλο πάρτι κάνουν.

Η  Τ.Οικονομάκη πλέον είναι γεμάτη κόσμο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα μαγαζιά έχουν διαφορετικό χαρακτήρα από του Αγ. Νικολάου και το καλοκαίρι εδώ θα απολαύσεις και την Γιορτή της Μουσικής που έγινε φέτος για 10η φορά.

 

 

Previous ArticleNext Article