Διάφορα

Πότε το καλό Wi-Fi είναι προτιμότερο και από… το σεξ

Ρωτήστε εκείνους που λόγω δουλειάς είναι μονίμως με μία βαλίτσα και ένα εισιτήριο στο χέρι και θα σας το επιβεβαιώσουν: δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό από το καλό σήμα Wi-Fi. Ούτε το σεξ; Ούτε. Ούτε το καλό φαγητό; Ούτε. Αυτό ισχυρίζεται έρευνα της εταιρείας iPass που ασχολείται με – τι άλλο; – παροχή υπηρεσιών Wi-Fi.

Η εταιρεία ζήτησε 1.700 επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά να ταξινομήσουν με σειρά προτεραιότητας τα πιο σημαντικά πράγματα σε καθημερινή βάση, και το 40% τοποθέτησε το Wi-Fi στην κορυφή της λίστας. Το σεξ έρχεται δεύτερο με 37%, ενώ το 14% επέλεξε τη σοκολάτα και το 9% το αλκοόλ.

Ο προγραμματισμός του ταξιδιού γίνεται επίσης με βάση το Wi-Fi: το 72% των ερωτηθέντων επιλέγει ξενοδοχείο με κριτήριο την διαθεσιμότητα και ποιότητα του Wi-Fi, ενώ το 35% το θεωρεί σημαντικό και στο αεροπλάνο και επιλέγει ανάλογα αεροπορική εταιρεία.

Μιλώντας με επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά, επιβεβαιώσαμε το πόρισμα της παραπάνω έρευνας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας από αυτούς, «όταν είσαι στο εξωτερικό και αγχώνεσαι επειδή δεν έχεις Internet για να κάνεις τη δουλειά σου, δεν έχεις και διάθεση για σεξ…».

www.insider.gr

Previous ArticleNext Article