Ειδήσεις

Το σεξ στο μέλλον θα γίνεται με φίλους και χωρίς κανένα ταμπού

Σύμφωνα με έρευνα γερμανικής ιστοσελίδας στο εγγύς μέλλον η δημιουργία οικογένειας δεν θα είναι ένα θέμα που θα απασχολεί τα ζευγάρια

Κλείστε τα μάτια και σκεφθείτε πώς θα είναι το σεξ στο μέλλον. Πιο τρυφερό, πιο συναρπαστικό ή ένα ατελείωτο παιχνίδι ηδονής με πρωταγωνιστές όσους έχουν… αλλεργία στις δεσμεύσεις;
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Βild» και διενήργησε ο ερωτικός ιστότοπος «Secret.de», στο εγγύς μέλλον (δεν διευκρινίζεται το χρονικό διάστημα) το σεξ θα είναι διαφορετικό από ό,τι σήμερα αφού ένας και μοναδικός στόχος θα είναι η ερωτική απόλαυση. Η δημιουργία οικογένειας θα είναι ένα θέμα που δεν θα απασχολεί καθόλου τα ζευγάρια. Το μόνο που θα έχουν στο μυαλό τους όλοι όσοι θα κυλιούνται στα σεντόνια είναι η μέγιστη ηδονή. 

1.Σφοδρή επιθυμία και απόλαυση. Ποια οικογένεια;

Μέχρι τώρα πολλές σχέσεις προσανατολίζονταν στη δημιουργία οικογένειας για την απόκτηση απογόνων. Στο μέλλον, όμως, απόλυτη προτεραιότητα θα έχουν οι ατομικές ανάγκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ερωτικών σχέσεων με φίλους. Η αγάπη, δηλαδή, δεν θα είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για το σεξ. Απλά δεν θα είναι: «πρώτα αγάπη και μετά σεξ» αλλά «πρώτα σεξ και ίσως μετά να έρθει κι ο έρωτας»…

2.Το σεξ οπτικοποιείται και πολλές φορές γίνεται από απόσταση.

Το σεξ θα εμπνέεται από τις εικόνες και κυρίως από αυτά που βλέπουμε στο Ιντερνετ. Εάν ο σύντροφός μας δεν θα κοντά μας, τότε το σεξ θα γίνεται εξ αποστάσεως αφού η τεχνολογία θα επιτρέπει κάτι τέτοιο. Κι όσοι δεν έχουν σύντροφο, το πιο πιθανό είναι να καταφύγουν σε ερωτικά παιχνίδια με ρομπότ (sex dolls).

3.Λιγότερα ταμπού, περισσότερη ειλικρίνεια.

Στο σεξ δεν θα υπάρχουν πλέον ταμπού. Επιπλέον, θα υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ των ζευγαριών τα οποία δεν θα διστάζουν να μιλούν ανοικτά για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. «Το σεξ πουλάει» και γι’ αυτό το λόγο θα είναι το βασικό θέμα σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Τα άτομα καλούνται να αναπτύξουν, να βιώσουν και να γνωστοποιήσουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

4.Η σεξουαλικότητά μας βελτιώνεται. 

Η σεξουαλικότητά μας βελτιώνεται: υιοθετούμε τα πρότυπα που μαθαίνουμε στον εργασιακό τομέα και τα προσαρμόζουμε στη σεξουαλική μας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον μπορεί να γίνουμε ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι, όπου μαθαίνουμε τα μυστικά του σεξ από φωτογραφίες που βλέπουμε σε διαφημίσεις αλλά και ταινίες πορνό.

5. Γινόμαστε πιο αυθόρμητοι  

Η επιθυμία μας για αυθορμητισμό στο σεξ θα είναι μέρος ενός ερωτικού παιχνιδιού χωρίς όρια. Δεν έχουμε περιορισμούς και δεν διστάζουμε να πειραματιστούμε. Εδώ ακριβώς έρχεται αυτό που ονομάζουμε λαγνεία.

Previous ArticleNext Article