Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ

Εργαστήριο Τοποθέτησης Φωνής στο Ωδείο ΦΡΑΝΤΣ ΛΙΣΤ

Βιωματικό εργαστήρι ορθής τοποθέτησης φωνής θα  πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Φραντς Λιστ  στις 4-5 Νοεμβρίου  2017 .

Το εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ηθοποιούς, επιχειρηματίες, δικηγόρους και όσους η φωνή αποτελεί  εργαλείο δουλειάς ή μέσο επικοινωνίας.

Εισηγήτρια θα είναι η Υψίφωνος και  Μουσικοσυνθέτης  Χριστίνα Μαργαρίτου καθηγήτρια Μονωδίας και Ανώτερων Θεωρητικών.

Το Ωδείο φιλοδοξεί μετά το πέρας του σεμιναρίου και μέσα από τη βιωματική άσκηση, οι συμμετέχοντες να αναπνέουν και να τοποθετούν τη φωνή τους σωστά έτσι ώστε να μην αρρωσταίνουν, να μην κουράζουν τη φωνή τους και να έχουν καλύτερη επαφή με το κοινό.

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 5 διδακτικές ώρες από τις οποίες οι 4 είναι σε ομαδική διαδραστική διδασκαλεία και η μια ώρα ατομική διδασκαλεία. Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου  από τις 10πμ έως τις 14:00 το ομαδικό εργαστήρι και το ατομικό μετά από συνεννόηση.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30ευρω.

«Η φωνή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και αποτελεί το σπουδαιότερο όργανο επικοινωνίας του. Ο τρόπος με τον οποίο μιλούμε έλκει ή απωθεί το ακροατήριό μας , μπορεί να κάνει την παρουσία μας ευχάριστη, κουραστική ή αδιάφορη.  Πρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο που τοποθετούμε τη φωνή μας ώστε να εκφέρεται με εύληπτο και αισθαντικό λόγο .» αναφέρει σχετικά η κα Μαργαρίτου.

Για πληροφορίες καλέστε την γραμματεία του Ωδείου 2421071438 ή απευθείας την κυρία Χριστίνα Μαργαρίτου στο τηλέφωνο  6942411655

Previous ArticleNext Article