Λάρισα, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο και παραστάσεις στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο

Ο πολυβραβευμένος Αργεντινός καλλιτέχχνης Roberto White, βρίσκεται στη Λάρισα, καλεσμένος του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα,  για να κάνει ένα σεμινάριο σωματικού κουκλοθεάτρου και εμψύχωσης αντικειμένων, στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο και να δώσει τις περίφημες παραστάσεις του «Ιδιαίτερα πλάσματα» και «Όνειρα».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ώρες 17.00 – 22.00 στα ισπανικά συνοδεία μεταφραστή. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει βασικά εργαλεία στους συμμετέχοντες για τη δημιουργία της δικής τους παράστασης.

«Ιδιαίτερα πλάσματα»

Η παράσταση «Ιδιαίτερα πλάσματα» θα δοθεί Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 18.30 & στις 20.00. Πρόκειται για μια πραγματικά ιδιαίτερη παράσταση θεάτρου κούκλας που συνδυάζει τη γλώσσα της μιμικής με το θέατρο αντικειμένων χωρίς λόγια, σε επτά ανεξάρτητες ποιητικές και κωμικές ιστορίες.

Οι κούκλες αποτελούνται από απλά αντικείμενα όπως μπαλόνια, μπαλάκια και πλαστικές σακούλες που συνδέονται στο σώμα του κουκλοπαίκτη συνθέτοντας φανταστικά πλάσματα και τον κόσμο τους.

Σκηνοθεσία και ερμηνεία: Roberto White

Για όλη την οικογένεια.

Είσοδος 5 ευρώ.

“Όνειρα”

Τέλος, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 12.00 & 18.30 στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο, ο Roberto White θα παρουσιάσει την  τελευταία του δουλειά, με τίτλο “Όνειρα”. Η παράσταση αυτή ανέβηκε σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου της Τοlosa,Ισπανία και έχει παρουσιαστεί στην Αργεντινή, την Ταϊβάν και την Ισπανία.
Μας μιλάει για καταστάσεις που συμβαίνουν σε ένα πολύ ιδιαίτερο σπίτι.

Χωρίς λόγια, αλλά με έντονες εικόνες και εκπλήξεις που δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα!

Για όλη την οικογένεια.

Είσοδος 5 ευρώ.

Πληροφορίες- Κρατήσεις : 2410251657 / 6989460969

Previous ArticleNext Article