ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα

Η ανατριχιαστική selfie σε νεκροταφείο και η ποινή του δικαστηρίου

Ακριβά πλήρωσαν 4 νεαροί την απόφασή τους να βγάλουν selfie φωτογραφίες με ένα ανθρώπινο κρανίο σε νεκροταφείο στη Λάρισα, καθώς η υπόθεσή τους έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Εκεί στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη της περιύβρισης νεκρού, χωρίς ελαφρυντικό και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο δικαστής, συντασσόμενος με την πρόταση της εισαγγελέως, δεν πείστηκε για το ότι οι πράξεις αποτελούσαν μια νεανική τρέλα, όπως ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πως έκαναν ό,τι έκαναν υπό την επήρεια του αλκοόλ αλλά και… τηλεοπτικών σειρών της εποχής.

Λάρισα: Οι εξηγήσεις για τη selfie στο νεκροταφείο

«Ήταν μια τρέλα της στιγμής. Ήπιαμε και πήγαμε εκεί στα νεκροταφεία για να αποδείξουμε πως δεν φοβόμασταν» είπε ο ένας εκ των κατηγορουμένων για το περιστατικό. Οι τέσσερις νεαροί, 18 και 19 ετών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας ξημερώματα έξω από το παλιό νεκροταφείο και προσήχθησαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως είχαν πάρει από το οστεοφυλάκιο του νεκροταφείου ένα ανθρώπινο κρανίο και με αυτό έβγαζαν εναλλάξ φωτογραφίες…

Πηγή: e-radio.gr

Previous ArticleNext Article