Ελλάδα

Κρήτη: Η εξέταση του γιατρού σε νεαρή μαθήτρια άναψε φωτιές

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεάπολης στην Κρήτη, θα καθίσει την ερχόμενη Παρασκευή ο τεχνίτης ορθοπεδικός, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου κοριτσιού. Ειδικότερα κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015, ενήργησε ασελγή πράξη σε πρόσωπο που είχε συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη.

Υπενθυμίζεται πως η 12χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του τεχνικού ορθοπεδικού, ο οποίος της έκλεισε τα μάτια, λέγοντάς της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, κι αντί για αυτό, ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού.

Η επίμαχη εξέταση και η καταγγελία για τον γιατρό

Για την εφαρμογή αυτής της θεραπείας της εξήγησε ότι έπρεπε να καθίσει σε μια ορισμένη στάση στην καρέκλα, να βγάλει την μπλούζα και τον στηθόδεσμο, να κατεβάσει λίγο το παντελόνι της και να καλύψει τα μάτια της με κάποιο ύφασμα καθώς και να βάλει στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για την ρύθμιση της αναπνοής.

Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, η μητέρα παρέμεινε στο γραφείο του κατηγορούμενου ενώ εκείνος και το κορίτσι πήγαν στο εξεταστήριο για την διαδικασία που της είχε περιγράψει σε προγενέστερο χρόνο.

Αφού γδύθηκε από τη μέση και πάνω, κάθισε στην καρέκλα κατά την στάση που της είχε υποδείξει ο ειδικός. Τότε της έδειξε ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι που ήταν τοποθετημένο στο τραπέζι απέναντι από την καρέκλα, το οποίο θα της έβαζε στο στόμα προκειμένου να παίρνει σωστές αναπνοές. Η ανήλικη έκλεισε τα μάτια της με το ύφασμα που της έδωσε ο κατηγορούμενος και αυτός έλαβε θέση μπροστά της.

Το κορίτσι καταγγέλλει ότι αντί για το φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, ο κατηγορούμενος έβαλε στο στόμα της το πέος του!

Τι αναφέρεται στο βούλευμα

«Το ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε την προαναφερόμενη πράξη προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης τόσο κατά την προκαταρκτική εξέταση και την κύρια ανάκριση, στις οποίες αυτή περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που έγινε η δήθεν θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε ο κατηγορούμενος.

Υπογραμμίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το φουσκωμένο γάντι που της είχε επιδείξει ο κατηγορούμενος πριν να κλείσει τα μάτια της δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο που της έβαλε στο στόμα αφού όταν άνοιξε τα μάτια είδε ανέπαφο το γάντι εκεί που αρχικά ήταν τοποθετημένο και μάλιστα το δοκίμασε, βάζοντας το στόμα της, οπότε και διαπίστωσε την διαφορά» αναφέρεται στο βούλευμα.

Θέμα συζήτησης το παρελθόν του γιατρού

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλυφθεί, ο άνδρας είχε κατηγορηθεί το 2000 από φοιτήτρια, τότε 18 ετών, η οποία τον είχε μηνύσει για βιασμό. Πρωτόδικα η φοιτήτρια δικαιώθηκε και ο άνδρας φυλακίστηκε, όμως στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ο άνδρας αθωώθηκε από τους ενόρκους (4-3).

Μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση με τη μήνυση του 12χρονου κοριτσιού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλο ένα κορίτσι κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια σε βάρος του συγκεκριμένου άνδρα.

Πηγή: e-radio.gr

Previous ArticleNext Article