Ειδήσεις, Μαγνησία

Πρόσκληση στην εκδήλωση του επαγγελματικού Συνδυασμού με τίτλο «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025»

Στο πλαίσιο διενέργειας των Εκλογών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια προσπάθεια συγκρότησης μιας δημιουργικής ομάδας προς ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Μετά από διαβούλευση με επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Μαγνησίας, έχει σχηματιστεί ένας ευρύς επαγγελματικός Συνδυασμός με τίτλο «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» και Υποψήφιο Πρόεδρο Επιμελητηρίου Μαγνησίας τον κ. Τρύφωνα Ευ. Πλαστάρα.

Το Συνδυασμό απαρτίζουν υποψήφιοι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες, άτομα νέα και παλιά, αξιόλογα με όραμα, όρεξη, δραστηριοποίηση στο Νομό μας και για το Νομό μας. Υποψήφιοι εκπρόσωποι από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δηλαδή το εμπορικό, το μεταποιητικό, το τουριστικό και το τμήμα υπηρεσιών.

Πρώτη μας στάση, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Volos Palace όπου θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός και μια πρώτη παρουσίαση αρχών και θέσεων του Συνδυασμού. Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν υποβάλλει την υποψηφιότητά τους μέχρι σήμερα.

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Μαγνησίας να παρευρεθούν στην παρουσίαση του Συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025», προκειμένου να μας γνωρίσουν, να ακούσουν τις προτάσεις μας,  και να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος που στόχο θα έχει το καλύτερο προγραμματισμό και την καλύτερη στόχευση ενόψει της οριστικής κατάρτισης του προγράμματος του Συνδυασμού μας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με Όραμα – Δημιουργία – Ανάπτυξη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025

Previous ArticleNext Article