LIFESTYLE, Κόσμος

Η πορνοστάρ Έλενα Μπέρκοβα κατεβαίνει για πρόεδρος της Ρωσίας!

Σε… πασαρέλα φαίνεται ότι εξελίσσεται η «κούρσα» για την προεδρία της Ρωσίας, εν όψει των εκλογών του 2018.
Με τη νίκη του σημερινού προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, να θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιη -εάν φυσικά αποφασίσει να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του- μία ακόμη γυναίκα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο, ούσα έτσι η τέταρτη εκπρόσωπος του «ασθενούς φύλου», που εκφράζει δημοσίως τις… προεδρικές της βλέψεις.
Και τι γυναίκα! Πρόκειται για την Ρωσίδα πρώην πορνοστάρ Έλενα Μπέρκοβα, από το Μούρμανσκ της βορειοδυτικής Ρωσίας, η οποία δεν είχε διστάσει να διεκδικήσει και τη δημαρχία του Σότσι. Η χυμώδης μελαχρινή «ανέβασε» ένα βίντεο στο Instagram, ανακοινώνοντας τις προθέσεις της.
Η 32χρονη καλλονή, μητέρα δύο παιδιών, έγινε έτσι η τέταρτη θηλυκή υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας της.

Στις… προεκλογικές της υποσχέσεις περιλαμβάνεται και η καθιέρωση της θανατικής ποινής για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, επειδή, όπως λέει, έχει… σιχαθεί τους ανθρώπους σαν τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν -τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ με τη «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχληση διάσημων -και μη- γυναικών.
Η ίδια δεσμεύθηκε ότι θα θέσει περιορισμούς στη διαδικασία των διαζυγίων, κυρίως για τους άντρες, θα εισάγει την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία -λέει μάλιστα ότι θα κάνει υποχρεωτικά και τα… διαγωνίσματα στο εν λόγω μάθημα- και θα μετατρέψει σε ποινικό αδίκημα το να φοράνε οι γυναίκες… φούστα με μήκος μεγαλύτερο των 40 εκατοστών!
Οι εξαγγελίες της, πάντως, έγιναν δεκτές με… ανάμεικτες αντιδράσεις από τους 639.000 «followers» της στο Instagram…

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article