ΒΙΒΛΙΟ, Ελλάδα

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός στηρίζουν τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα μας εκστρατεία υπέρ της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. Πιο συγκεκριμένα, οι αναγνώστες που επιλέγουν να αγοράσουν τα βιβλία τους από το e-shop των Εκδόσεων Ψυχογιός, μπορούν εάν το επιθυμούν να επιλέξουν να δωρίσουν ένα ποσό συνεισφοράς στο έργο τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μία διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ένοπλων συγκρούσεων.

Ανέκαθεν στην εταιρική μας φιλοσοφία υπήρχε το αίσθημα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, τα ζώα και τον πλανήτη γενικότερα. Έτσι, στο πλαίσιο της εταιρικής μας κοινωνικής ευθύνης προσπαθούμε συνεχώς να συνεισφέρουμε για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των ευπαθών ομάδων.

Με γνώμονα τα παραπάνω θεωρήσαμε ότι δίνοντας τη δυνατότητα, σε όσους το επιθυμούν, να προσφέρουν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα,θα τους βοηθήσουμε να επιτύχουν περισσότερα στο έργο που επιτελούν.

Previous ArticleNext Article