Αθλητικά

Ώρα Μουντιάλ, Ώρα Ελλάδος!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα. Στην Κροατία θα δώσει το πρώτο από τα δυο παιχνίδια για τη συμμετοχή της στα τελικά της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης!

Η ώρα της Εθνικής έφτασε. Η ώρα της κρίσης για το συγκρότημα του Μίκαελ Σκίμπε, έφτασε. Στο “Μαξιμίρ” του Ζάγκρεμπ, η Κροατία θα υποδεχτεί την Ελλάδα με στόχο να ξεκαθαρίσουν (κατά το ήμισι) το ποια ομάδα θα συμμετέχει στα τελικά του Μουντιάλ 2018. Έχει κι άλλο ματς για τα play-off της Ευρώπης πάντως κι είναι κι αυτό αμφίρροπο! Έχει και μπάσκετ. Καλά θα πάει η Πέμπτη μας!

Για δες μια μεγάλη ποικιλία από Προγνωστικά!

Κροατία – Ελλάδα λοιπόν. Η Κροατία φαντάζει τούτη την ώρα το φαβορί του ζευγαριού. Και είναι. Δεν μπορείς να μην τον δεχτείς. Μόνο και μόνο το Λούκα Μόντριτς να δεις, τον -ίσως- κορυφαίο χαφ στον κόσμο τούτη την στιγμή. Ταλέντο για τους Κροάτες υπάρχει μπόλικο. Τις περισσότερες φορές υπήρξε τα τελευταία χρόνια. Σε άλλα πράγματα υστερούν. Κι είναι αυτά ακριβώς που υπερτερεί η Εθνική μας ομάδα. Σκληράδα, “τσαγανό”, επιμονή και προσήλωση στον στόχο. Αυτό τους στέρησε την διάκριση -και- στη Γαλλία το καλοκαίρι, όταν έβγαλαν στο γήπεδο μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης. Η Ελλάδα πάει ως αουτσάιντερ στο “Μαξιμίρ”. Ο αγαπημένος της ρόλος. Ο Σκίμπε το ξέρει και ποντάρει πολλά σ’ αυτό. Αν δεν είχε τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας (Παπασταθόπουλος, Μανωλάς) θα ήταν ακόμα πιο αισιόδοξος. Ξέρει πως μ’ ένα καλό αποτέλεσμα το “Γ. Καραϊσκάκης” θα κάνει την δουλειά του, την Κυριακή. Κι αυτό θα κυνηγήσει.

Την ίδια ώρα, η Βόρειος Ιρλανδία υποδέχεται την Ελβετία. Ένα ακόμα ματς για τα play-off του Μουντιάλ 2018. Ιδιαίτερα αμφίρροπο καθώς καμία από τις δυο δε μοιάζει ικανή να το “τελειώσει” νωρίς. Η μεν, Βόρειος Ιρλανδία μοιάει πιο “σκληρή”, πιο “ομάδα” πιο πεισμωμένη για τον στόχο, η δε Ελβετία είναι πιο ποιοτική σε μονάδες και διαθέτει παίκτες με σημαντικό ρόλο κι εμπειρία από τοπ ευρωπαϊκά κλαμπ. Οψόμεθα!

Παράλληλα με τα δυο ματς ποδοσφαίρου, έχουμε και το μπασκετάκι. Τέσσερα παιχνίδια Ευρωλίγκα. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μπορεί να μην υπάρχει παρουσία ελληνικής ομάδας αυτή τη μέρα, αλλά τα υπόλοιπα αναμένεται να μας αποζημιώσουν. Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Βαλένθια, η Μακάμπι φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης σ’ ένα από τα πιο ιστορικά ντέρμπι της ηπείρου. Η Μιλάνο υποδέχεται τη Ζαλγκίρις του φοβερού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η Μπαρτσελόνα παίζει με την Εφές του Βέλιμιρ Περάσοβιτς που δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν.

Previous ArticleNext Article