Μαγνησία, Τουρισμός

Ο Βόλος και το Πήλιο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού στο Λονδίνο στις 6 έως 8 Νοεμβρίου 2017

Ο Βόλος και το Πήλιο για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market που διεξήχθη  στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2017.

Οι τρεις Δήμοι , Βόλου Ζαγοράς- Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, συμμετείχαν με το λογότυπο VOLOS – PELION  it’s true ως συνεκθέτες του ΕΟΤ  στο κεντρικό περίπτερο της Ελλάδας , που πήρε το πρώτο Βραβείο Best Stand Awards 2017 at World Travel Market London! Best Stand for doing Business.

Στο πλαίσιο της έκθεσης  επισκεφτήκαν το VOLOS PELION  it’s true δημοσιογράφοι για να αρθρογραφήσουν για την περιοχή καθώς πλέον είναι προορισμός με αυξανομένη δημοσιότητα  και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μετακινήσουν τουρίστες στο Βόλο και το Πήλιο. Ο Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής συναντήθηκε με την υπουργό τουρισμού κα Κουντουρά  και συζήτησαν σχετικά  την εξωστρέφεια  της περιοχής  σε διεθνές επίπεδο.  Παράλληλα συναντήθηκε με τους  Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και τη διευθύντρια  του ΕΟΤ στο Λονδίνο, κα Αναγνωστοπούλου.

Παράλληλα Βολιώτες επαγγελματίες τουριστικών γραφείων έκαναν  συναντήσεις με επαγγελματίες άλλων χωρών, με σκοπό την εισροή τουριστών στην περιοχή.

Το πρόγραμμα προβολής  2017 του VOLOS PELION it’s  true συνεχίζεται, με την διεθνή έκθεση τουρισμού PHIOXENIA  που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 10 -12 Νοεμβρίου  και τελειώνει το φετινό πρόγραμμα προβολής με την GRECHKA  PANORAMA στην Πολωνία 1 -3 Δεκεμβρίου.

Previous ArticleNext Article