Αθλητικά

Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Πέμπτη με μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό να δίνει ένα σημαντικότατο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνει να πάρει πλεονέκτημα έδρας φέτος

“Μια απ’ τα ίδια” θα λέγαμε, αν μας ρωτούσε κάποιος για το τι θ’ ασχοληθούμε την Πέμπτη. Και όχι, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό ή βαρετό. Η Πέμπτη θα είναι γεμάτη μπάσκετ, ακριβώς όπως η Τρίτη και η Τετάρτη, ενώ έχουμε και τα πρώτα “ψήγματα” ποδοσφαιρικής δράσης, ενόψει της επανέναρξης των πρωταθλημάτων. Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τουρκία να δώσει ένα πολύ κρίσιμο ματς ενόψει της συνέχειας.

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ποιες είναι οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος;

Μπάσκετ και πάλι λοιπόν. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό “φεγγάρι”. Το απέδειξε και στο “ΣΕΦ” και με την Κίμκι στο “ΟΑΚΑ”. Τώρα καλείται να πάει να παίξει στην Κωνσταντινούπολη, με την Εφές. Μια έδρα που μπορεί να γίνει “κόλαση” εάν το ματς το απαιτεί. Μια έδρα που αν καταφέρεις να φύγεις νικητής από εκεί, είσαι “καβάλα στ’ άλογο” για το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει και ο Παναθηναϊκός. Πάντως και η Εφές έρχεται από μεγάλη νίκη στο Τελ Αβίβ.

Εκτός του αγώνα του Παναθηναϊκού, έχουμε ακόμα τρια παιχνίδια. Η Κίμκι υποδέχεται τη Μακάμπι. Δυο ομάδες που έχασαν εύκολα τα παιχνίδια τους σε Αθήνα και Ισραήλ. Θέλουν την υπέρβαση, αμφότερες φέτος και το παιχνίδι αυτό κρίνεται σημαντικό για τους στόχους τους.

Σε άλλο παιχνιδι, η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπασκόνια. Η Ζαλγκίρις πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Εκπληκτική η δουλειά του Σάρας που έχει αρχίσει και χτίζει ένα μύθο και γύρω από το μπασκετικό του όνομα. Η Μπασκόνια προέρχεται από μια απίθανη νίκη απέναντι στη Ρεάλ. Όχι απλά τη νίκησε, την διέλυσε (105-75). Ίσως δώσει ώθηση για τη συνέχεια, αφού δεν ήταν καλό το ξεκίνημα.

Στο τελευταίο ματς, η Ρεάλ υποδέχεται την Ουνικάχα. Η Μάλαγα του Γιοάν Πλάθα (τρομερό fair play στο τέλος με το Σάρας -όσοι δεν το έχουν δει ας το ψάξουν), κατάφερε να γυρίσει το ματς με τη Ζαλγκίρις από το -20 (36-56) στο τελικό 72-72 που οδήγησε στην παράταση, εκεί όμως έχασε με Buzzer-beater του Ουλανόβας. Παραμένει μια ανταγωνιστική ομάδα, που εξαρτάται πολύ από το Νέντοβιτς που προχθές έλειπε. Θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της Ρεάλ.

Ποδοσφαιρικά, έχουμε πολύ λίγα πράγματα. Όμως έχουμε. Κάτι είναι κι αυτό. Έχουμε ένα ματς της Σπόρτινγκ (με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας) για το Κύπελλο Πορτογαλίας. Για ορεκτικό, καλό είναι. Κι έχουμε πρωτάθλημα Βραζιλίας μετά τα μεσάνυχτα. Η Κορίνθιανς έχει πάρει το πρωτάθλημα, όμως οι άλλες εκκρεμότητες είναι ακόμα ανοιχτές. Ενδιαφέρον θα έχουν τα πέντε ματς που έχει το πρόγραμμα.

Previous ArticleNext Article