Μαγνησία, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

LURPAK ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Τα «Lurpak μαγειρέματα» συνεχίζουν την γευστική περιπέτεια που ξεκίνησαν 2 χρόνια πριν, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα. Μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και το Στέλιο Παρλιάρο μαγειρεύουμε παρέα με εσάς στη κουζίνα του σπιτιού σας, παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά και γλυκά προσθέτοντας λίγη από την νοστιμιά του Lurpak.

Ζούμε σε μια χώρα που λατρεύει το καλό φαγητό και την μαγειρική. Με τα μοναδικά υλικά που βγάζει ο τόπος μας και συνταγές που κρατάνε χρόνια, η Ελληνική κουζίνα είναι πρώτα στην καρδιά μας και μετά στην κατσαρόλα μας! Αλλά το καλό φαγητό δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η αγάπη που βάζουμε κάθε μέρα στο σπιτικό μας τραπέζι και το πάθος για μια μαγειρική που μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστική με τον πιο απλό τρόπο: Με μια κουταλιά Lurpak!

Γι’ αυτό και γυρίζουμε όλη την Ελλάδα μαγειρεύοντας σε σπίτια καθημερινές συνταγές προσθέτοντας την επιπλέον νοστιμιά που μόνο το Lurpak μπορεί να χαρίσει στα φαγητά ή τα γλυκά. Μαζί με τους δύο από τους αγαπημένους σεφ της Ελλάδας τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, το Lurpak έρχεται τώρα στο Βόλο για να μαγειρέψει παρέα με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς. Το πάθος για καλό φαγητό! Γιατί μια κουταλιά Lurpak, είναι αρκετή για να μεταμορφώσει το καθημερινό μας φαγητό σε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης! Και για να απολαύσουμε όλοι μαζί τη μοναδική γεύση, το Lurpak ταξιδεύει στον Βόλο φέρνοντας μοναδικές προσφορές και απίθανες εκπλήξεις!
Από τις 21 Νοεμβρίου, τα LURPAK Μαγειρέματα, μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, θα ετοιμάζουν υπέροχες τοπικές συνταγές στον Βόλο, μαζί με ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και την αξεπέραστη γεύση του LURPAK!

  • Πέμπτη 23/11:
    ΜΑΣΟΥΤΗΣ (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 & ΣΙΝΩΠΗΣ) 12:30 – 13:00

Την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, τα Lurpak Μαγειρέματα μαζί με τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, θα επισκεφτούν το κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 & ΣΙΝΩΠΗΣ) στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ για να μοιραστούν μαζί σας ιδέες και συμβουλές μαγειρικής , υπογράφοντας βιβλία.

  • Παρασκευή 24/11:
    ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (2ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & ΒΑΣΣΑΝΗ) 12:00 – 13:00

Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, τα Lurpak Μαγειρέματα μαζί με τους αγαπημένους σας chefs, Στέλιο Παρλιάρο και Αλέξανδρο Παπανδρέου, θα επισκεφθούν το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (2ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ) για να ετοιμάσουν για εσας λιχουδιές  με Lurpak και να υπογράψουν βιβλία μαγειρικής.

 

 

Previous ArticleNext Article