Ελλάδα, Καιρός

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το Σαββατοκύριακο

Aραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες, και κάποιες τοπικές βροχές κυρίως στο Αιγαίο, στη Χαλκιδική, και στην Ανατολική Θεσσαλία αναμένονται σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 17, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 19.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε νότιες διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ υπάρχει και μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές από το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.

Πηγή: meteo

Previous ArticleNext Article