ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών παρουσιάζει στην Αθήνα, στις 27 Νοεμβρίου, την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας με τίτλο «Γνωρίζουμε την Τράπεζα του Τόπου μας – Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.30’ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) στην Αθήνα {οδός Νίκης αρ. 4, ΣΥΝΤΑΓΜΑ – 1ος όροφος  (στάση μετρό/λεωφορείων/τρόλευ «Σύνταγμα»}.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σύντομος χαιρετισμός

  • Βασίλειος Τσιάκος, Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Εισαγωγική τοποθέτηση (Ιστορική αναδρομή και φιλοσοφία ίδρυσης της Τράπεζας)

  • Αναστάσιος Κ. Παλάσκας, Ιδρυτικός Πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Εισηγητές

  • Γεώργιος Μπούκης, Πρόεδρος Δ.Σ. Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας
  • Παναγιώτης Τουρναβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας
  • Χαράλαμπος Φύλλος, Διευθύνων Σύμβουλος Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Στο τέλος των εισηγήσεων το ακροατήριο θα έχει την δυνατότητα να θέσει ερωτήματα αλλά και να κάνει σύντομες παρεμβάσεις-τοποθετήσεις.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του διοργανωτή Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών, Κων/νος Κουσαής.

Σε όλους όσους παρευρεθούν θα διανεμηθεί από τον διοργανωτή Σύλλογό φάκελος της εκδήλωσης με έντυπο ενημερωτικό υλικό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

Η εκδήλωση αφορά όλους τους Καρδιτσιώτες και τους Θεσσαλούς ως φυσικά πρόσωπα αλλά και τους επιχειρηματίες, εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες (μηχανικούς, λογιστές κλπ), οικονομολόγους κλπ, διότι θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την συνεργασία των αποδήμων Καρδιτσιωτών με την Τράπεζα του Τόπου τους και ειδικότερα:

  • Η λειτουργία, η φιλοσοφία και το μοντέλο της συνεταιριστικής τράπεζας και η συμβολή της στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της ιδιαίτερης πατρίδας μας
  • Τα αποταμιευτικά, δανειακά, επενδυτικά και λοιπά προγράμματα της τράπεζας (μερίδες τράπεζας, ebanking, καταθετικοί λογαριασμοί, δανειακά προϊόντα κλπ)
  • Η χρήση μέσω της Τράπεζας Ευρωπαϊκών και λοιπών οικονομικών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, ΕΞ-ΟΙΚΟΝΟΜΩ κλπ)

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.3301370 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ www.karditsiwtes.gr

Previous ArticleNext Article