Ειδήσεις

Γυναίκα έκοψε το μόριο άνδρα με ψαλίδα…

Η γυναίκα ωστόσο δίνει διαφορετική εκδοχή και λέει ότι όλα έγιναν όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Ένα ερωτικό θρίλερ απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Αργεντινή με έναν μουσικό να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφού μια γυναίκα του έκοψε το μόριο με ψαλίδα. Ο Sergio F. υποστηρίζει ότι το μόριο του το έκοψε η όμορφη αρχιτέκτοντας Brenda Barattini κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού. Η ίδια, ωστόσο, δίνει διαφορετική εκδοχή υποστηρίζοντας ότι ήταν σε άμυνα όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 40χρονο μουσικό. 
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Sergio F. ο πελάτης του ήταν δεμένος και ερεθισμένος όταν συνέβη το μοιραίο. Αντίθετα ο δικηγόρος της άλλης πλευράς υποστηρίζει ότι η 26χρονη πελάτισσά του υπερασπίστηκε τον εαυτό του όταν δέχθηκε επίθεση από τον 40χρονο αφού πρώτα αυτός την ξεγέλασε και μπήκε στο διαμέρισμά της.
«Τον άφησε να μπει στο διαμέρισμά της επειδή είναι μέλος ροκ μπάντας και γνωστός του αδερφού της αλλά αντί να της δείξει το μουσικό όργανό του, της επιτέθηκε και η πελάτισσά μου αντέδρασε. Αν η αντίδραση ήταν υπερβολική τότε αυτό θα το κρίνετε εσείς» είπε στο δικαστήριο ο δικηγόρος της 26χρονης.
Ο δικηγόρος του μουσικού από την πλευρά του επέμεινε ότι «όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού όταν ο πελάτης μου ήταν δεμένος». Η Brenda, η οποία κρατείται, αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχολογικά τεστ για το άγριο περιστατικό που συνέβη το περασμένο Σάββατο στην πόλη Κόρδοβα.
Previous ArticleNext Article