Ειδήσεις

Έβαλε ντετέκτιβ να παρακολουθήσει τον άντρα της κι έπαθε ΣΟΚ με αυτό που ανακάλυψε!

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης είναι μια 36χρονη ψηλόλιγνη, όμορφη γυναίκα που θυμίζει μοντέλο. Όταν πληροφορήθηκε ότι ο κατά 14 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγος  της (με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες) την απατούσε από την πρώτη στιγμή και μάλιστα με μια… συμμαθήτριά του από το λύκειο που είναι και γειτόνισσά τους, δεν έκρυψε την οργή της. Η 36χρονη μητέρα δίδυμων κοριτσιών, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά της, αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, μεγάλωσε σε χωριό των Ιωαννίνων ουσιαστικά μόνο με τη μητέρα της, αφού ο πατέρας της σκοτώθηκε όταν ήταν μόλις πέντε ετών. Με τον σύζυγό της παντρεύτηκε με προξενιό, όταν αυτή ήταν 19 ετών και εκείνος 33! Το περίεργο ήταν ότι, όταν είδε την εντυπωσιακή μέλλουσα γυναίκα του ο 33χρονος μελαχρινός άντρας, δεν ενθουσιάστηκε ούτε με το παρουσιαστικό της ούτε με τη γλυκύτητα και τη φυσική συστολή της! Μάλιστα, η αδιαφορία του προς το πρόσωπό της ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό. Η νεαρή γυναίκα έπεισε τον εαυτό της ότι ήταν απλώς ντροπαλός κι έτσι ο γάμος έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Φυσικά, το 19χρονο κορίτσι δεν γνώριζε για την ιστορία πάθους που έκρυβε ο άντρας του…

Φρόντισαν, όμως, να μάθει τα πάντα οι «κακές γλώσσες» του χωριού, που έσπευσαν έπειτα από λίγο καιρό να την ενημερώσουν για τον σφοδρό έρωτα του άντρα της με τη μελαχρινή συμμαθήτριά του, η οποία μάλιστα έμενε με την οικογένειά της κοντά τους. Κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά, μάλιστα, ο σύζυγος της ξεφούρνισε φουρκισμένος ότι εξακολουθούσε να έχει σχέση με τη γειτόνισσα, με την οποία ερωτεύτηκαν στο σχολείο, στα 16 τους, και ότι ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε! Παρ’ όλα αυτά, η καλλονή επέλεξε να μείνει με τον άντρα που παντρεύτηκε! Τα πρώτα χρόνια φαινόταν ότι είχε πάθει κατάθλιψη, αλλά τη βοήθησε να συνέλθει σταδιακά το μεγάλωμα των δίδυμων παιδιών της. Οταν, όμως, τα κορίτσια μεγάλωσαν αρκετά, άρχισαν πάλι οι έντονοι τσακωμοί του ζευγαριού, με τις δίδυμες να γίνονται πολλές φορές μάρτυρες ομηρικών καβγάδων. Σιγά σιγά, το ποτήρι ξεχείλισε για την πανέμορφη ξανθιά, που οργίστηκε τόσο πολύ, ώστε αποφάσισε να φτάσει την ιστορία στα άκρα και μίλησε στις κόρες της για τα… τερτίπια του πατέρα τους!

Όμως, δεν έμεινε σε αυτό, αλλά προχώρησε και σε μια σκληρή πράξη εκδίκησης. Μια και ποτέ δεν της έλειψαν τα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια, προσέλαβε κρυφά από όλους ιδιωτικό ερευνητή και τον έβαλε να μαγνητοσκοπήσει κρυφά τις ερωτικές περιπτύξεις του συζύγου της με τη γειτόνισσα! Όταν έφτασε στα χέρια της το «ροζ» υλικό, αφού πλήρωσε αδρά τον ντετέκτιβ, το έδειξε αρχικά στις ανήλικες κόρες της και κατόπιν άφησε με τον τρόπο της να διαρρεύσει στο χωριό! Κάποιοι λένε ότι η απατημένη σύζυγος το έκανε για να ενημερώσει τον… ομοιοπαθή σύζυγο της 50χρονης «πέτρας του σκανδάλου». Ο άνδρας, τα τρία ενήλικα παιδιά τους, συγγενείς, φίλοι και γείτονες «πάγωσαν» όταν είδαν με τα μάτια τους το «ροζ» οπτικοακουστικό υλικό με το παράνομο ζευγάρι εν δράσει και, όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, για τις οποίες ακόμα συζητούν στο χωριό!

Πηγή: Espresso

Previous ArticleNext Article