Ειδήσεις, Μαγνησία

Πνίγηκε ψαράς στην Αλόννησο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, ότι 70χρονος είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 28/11/2017 στο αλιευτικό καταφύγιο “ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ” ανατολικά της Αλοννήσου, για εκτέλεση εργασιών στο υπό ιδιοκτησίας του σκάφος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ” Λ.Α. 26 και έκτοτε αγνοείτο.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., από θαλάσσης με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, το Ε/Π-ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ “ΜΑΡΙΝΑ” Ν.ΣΚ. 64, το Ε/Π-Α/Κ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ” Λ.Α. 26, στο οποίο επέβαιναν και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε έρευνα βυθού του όρμου “ΚΑΛΑΜΑΚΙΩΝ” από ιδιώτες δύτες, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε η σορός του ανωτέρω, σε βραχώδες ακτή της νήσου Περιστέρας, ενώ με τη συνδρομή του “ΜΑΡΙΝΑ” και επαγγελματία δύτη, περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στον λιμένα Στενής Βάλας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αλοννήσου.

Previous ArticleNext Article