Ειδήσεις, Μαγνησία

Νίκη Τέλη Μπασδάνη στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ο συνδυασμός “Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα” με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μπασδάνη αναδείχθηκε ο νικητής της εκλογικής μάχης που δόθηκε στο Επιμελητήριο Μαγνησίας για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης.

Αν και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα αποτελέσματα των εκλογών, σύμφωνα με τα ανεπίσημα, ο συνδυασμός του κ. Μπασδάνη καταγράφει σαφές προβάδισμα έναντι του δεύτερο σε ψήφους συνδυασμού “Μαγνησία 2025” με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα, ενώ τρίτος έρχεται ο συνδυασμός “Επιχειρώ, Μεταφέρω, Αναπτύσσω” με επικεφαλής τον Σπύρο Κοπάλη.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός “Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα” κέρδισε την αυτοδυναμία, συγκεντρώνοντας ποσοστό 51%

Η καταμέτρηση των ψήφων σε όλα τα Τμήματα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.  Συνολικά ψήφισαν για το Τμήμα Υπηρεσιών 1.395 άτομα, για το Εμπορικό Τμήμα 680 άτομα, για το Τμήμα Μεταποίηση 401 και για το Τουριστικό Τμήμα 160, ενώ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η αποχή.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και στο Τμήμα Μεταποίησης, ο συνδυασμός του Αρ. Μπασδάνη έλαβε 1.347 ψήφους, ο συνδυασμός του Τρ. Πλαστάρα 1.070 ψήφους και ο συνδυασμός του Σπ. Κοπάλη 146 ψήφους.

Σύμφωνα επίσης με τις ως τώρα εκτιμήσεις ο συνδυασμός του κ. Μπασδάνη καταλαμβάνει 16 έδρες, ο συνδυασμός του κ. Πλαστάρα 13 και ο συνδυασμός του κ. Κοπάλη 1, ενώ μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης θα γίνει κατανομή και των “υπολοίπων” για να διαμορφωθεί ο τελικός αριθμός των εδρών που θα καταλάβει ο κάθε συνδυασμός στη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Οι πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης σε κάθε Τμήμα είναι:

Τμήμα Υπηρεσιών

“Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα”

Αγγελέτος Νικόλαος

Σπαθής Γεώργιος

Σαμαλέκος Φίλιππος

“Μαγνησία 2025”

Μαουσίδης Σεραφείμ

Γκάμπλια Παρασκευή

Σταυρίδης Αθανάσιος

“Επιχειρώ, Μεταφέρω, Αναπτύσσω”

Σκαφίδας Ηλίας

Εμπορικό Τμήμα

“Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα”

Ζαχείλας Βασίλειος

Πάνος Παύλος

Πανταζώνας Κων/νος

“Μαγνησία 2025”

Τόρης Γεώργιος

Βαρούτσικος Γεώργιος

Χριστοδουλιάς Βασίλειος

Τμήμα Μεταποίησης

“Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα”

Καραλής Βασίλειος

Στεφάνου Ιωάννης

Καραλής Θεόδωρος

“Μαγνησία 2025”

Πλαστάρας Ελευθέριος

Πελεκούδας Κων/νος

Χριστοφή Ζωγραφούλα

Τουριστικό Τμήμα

“Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα”

Καμμένου Θέκλα

Ζεμπέκη Ελισάβετ

Κονάρη Μαρία

“Μαγνησία 2025”

Πλωμαρίτου Κυριακή

Μίχος Δημήτριος

Πάτσης Νικόλαος

Δήλωση Αριστοτέλη Μπασδάνη

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους σημείωσε: «Η προεκλογική περίοδος έληξε με την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Θεωρώ ότι δεν μας χωρίζει τίποτα και τα προβλήματα είναι κοινά.

Υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει στην πορεία να αντιμετωπίσουμε και υπάρχουν και πολύ μεγάλες προκλήσεις, αναφορικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Εμείς θα είμαστε εδώ να τονίσουμε όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα.

Περιμένω να δω όμως και τις αντιδράσεις ορισμένων που είχαν κάνει προκλητικές δηλώσεις όλη την προηγούμενη περίοδο. Θα πρέπει αυτές να τις ανασκευάσουν, να τις αναθεωρήσουν και να δούμε πώς θα ανταποκριθούμε στην πορεία.

Αναφέρομαι φυσικά στον κο Πλαστάρα που είχε πει ότι μαζί μου δεν θα συνεργαστεί, επουδενί τρόπο.

Εγώ περιμένω να έχουμε μία αγαστή συνεργασία, την θέλω και την επιθυμώ». Δεν χωρούν αντιπαλότητες στον δικό μας χώρο. Ως επαγγελματίες πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Πηγή:www.taxydromos.gr

Previous ArticleNext Article