Κοινωνία, Μαγνησία

Διανομή κρεάτων και τυριού στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Βόλο

Ξεκίνησε χθες, Δευτέρα, από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου η δεύτερη διανομή κρεάτων και τυριού στους 4. 572 δικαιούχους του προγράμματος του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) και μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι είχαν εξυπηρετηθεί 980 άτομα.

Η διανομή θα γίνεται καθημερινά και μέχρι την Παρασκευή στο χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη (κτίριο Κάραγατς) και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσής τους για την ώρα και ημέρα προσέλευσής τους. Μάλιστα ήδη έχει διαμορφωθεί αίθουσα αναμονής με καρέκλες, προκειμένου οι προσερχόμενοι να υφίστανται τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία κατά την ώρα της αναμονής.

Ηδη δόθηκαν τα είδη σε άτομα με ένα δικαιούχο άτομο ανά οικογένεια και περιλαμβάνουν έξι κιλά κοτόπουλα, δύο πακέτα μοσχάρι (βάρους 650 γραμ. το καθένα), τρία πακέτα χοιρινό ( βάρους μισού κιλού το καθένα) και τρία κιλά φέτα.

Από τις 6 το απόγευμα πρόκειται να ξεκινήσει η διανομή στα οικογένειες με δύο δικαιούχους, που φθάνουν τα 2.098 άτομα.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δε μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Previous ArticleNext Article