Μαγνησία, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

​Παιδικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

 “όλοι μαζί, μια ευχή”

Με αφορμή την εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδο, o Πολυχώρος Τσαλαπάτα διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ δράσεις για παιδιά, με σκοπό την ψυχαγωγία και την επαφή με τον πολιτισμό. Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα προσκαλεί παιδιά ή σχολικές ομάδες να παρουσιάσουν και να στολίσουν με τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα. Μέσα από τα μάτια και την φαντασία των παιδιών, ας ξαναζωντανέψουμε το όνειρο των Χριστουγέννων με τις ευχές και τις ζωγραφιές των παιδιών για έναν καλύτερο κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, οι επισκέπτες του Πολυχώρου θα μπορούν να θαυμάσουν, στην Στοά Τέχνης, την έκθεση με ζωγραφιές, κάρτες και ευχές για το 2018, που θα έχουν δημιουργήσει τα παιδιά.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 09/12 έως τις 07/01/2018 και θα λειτουργεί καθημερινά 11:00 – 19:00 με ελεύθερη είσοδο.
Χώρος διεξαγωγής της έκθεσης: Πολυχώρος Τσαλαπάτα – Στοά Τέχνης

*Τα παιδιά ή οι σχολικές ομάδες που επιθυμούν να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους θα μπορούν να τις προσκομίσουν μέχρι 8/12/2017 στο Γραφείο Διαχείρισης του Πολυχώρου Τσαλαπάτα.

(Θα δεχτούμε παιδικές δημιουργίες και έπειτα από την ημερομηνία 8/12, αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα για την ανάρτηση τους)

Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Γραφείο Διαχείρισης

Γιαννιτσών & Λαχανά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421 024855

Email: tsalapata.volos@gmail.com

http://volospalaia.gr/

Previous ArticleNext Article