Ειδήσεις

Η πρώτη διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η πρώτη διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Η Athens Cannabis Expo 2018 ανοίγει τις πύλες της 12-14 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο και σε καλεί να μάθεις όσα δεν ξέρεις για το πιο παρεξηγημένο φυτό του κόσμου: την κάνναβη!

Περισσότεροι από 100 πρωτοπόροι επιχειρηματίες της βιομηχανικής και ιατρικής κάνναβης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα είναι εκεί παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Είδη ρουχισμού, φαγητά, ποτά, καλλυντικά, εκδόσεις, ατμοποιητές, σπόροι, λιπάσματα αλλά και ιατρικά σκευάσματα είναι λίγα μόνο από αυτά που ο επισκέπτης της έκθεσης θα δει.

Η έκθεση δεν είναι όμως μόνο εμπορική, αλλά παράλληλα κι ένα φόρουμ συζήτησης.

Έτσι, περισσότεροι από 20 διακεκριμένοι ομιλητές θα ενημερώσουν το κοινό για τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης, αλλά και για το πως σπείρεται και πως ανθίζει ο σπόρος της οικονομίας της κάνναβης.

Ανάμεσα τους ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με το δικαίωμα στη θεραπεία με ιατρική κάνναβη. O εμβληματικός Kαναδός ακτιβιστής Rick Simpson που νίκησε τον καρκίνο και βοήθησε με το λάδι κάνναβης που παρήγαγε περισσότερους από 5 χιλιάδες ασθενείς, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μιλήσει στους επισκέπτες της Athens Cannabis Expo 2018 για τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα που έδωσε, ο οποίο άξιζε όμως τον κόπο.

Παρά τις παγκόσμιες εκστρατείες ενημέρωσης, η κάνναβη εξακολουθεί να παραμένει ένα φυτό που έχει καταφέρει να έχει ορκισμένους φίλους κι εχθρούς. Πρόκειται ίσως για το πιο παρεξηγημένο βότανο, για το οποίο όλοι γνωρίζουν τις επιπτώσεις της ψυχαγωγικής του χρήσης, λίγοι όμως είναι πραγματικά πληροφορημένοι για τις βιομηχανικές του εφαρμογές, αλλά και τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Μια νέα αγορά γεννιέται και το το θεμελιώδες δικαίωμα μας στην υγεία κατοχυρώνεται!

Μην μείνεις εκτός!

Κλείσε το εισιτήριο σου τώρα μέσω της VIVA!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης εδώ: http://www.athenscannabisexpo.com/el/

Για περισσότερες πληροφορίες :

ΑTHENSCANNABISEXPO 2018 : www.athenscannabisexpo.com
FB Page: Athens Cannabis Expo
FB Page Event: Athens Cannabis Expo Event

Γραφείο Τύπου Athens Cannabis Expo 2018

Τηλέφωνο: +30 215 215 1841
Ώρες Επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.
E-mail: info@athenscannabisexpo.com

Previous ArticleNext Article