Ειδήσεις, Ελλάδα

Τραγωδία στην Κατερίνη – Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στην Κατερίνη με τρεις νεκρούς από φωτιά που ξέσπασε σε πενταώροφη πολυκατοικία. Οι  πυροσβέστες που κλήθηκαν να επιχειρήσουν σήμερα το πρωί στη φωτιά εντόπισαν έναν απανθρακωμένο άντρα σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και άλλα δύο πρόσωπα χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του β’ ορόφου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρός ένας άντρας μέσα σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Ακολούθως οι πυροσβέστες εντόπισαν άλλα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.

Δυστυχώς και οι άλλοι δύο άνθρωποι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις τους διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι είχαν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το νοσοκομείο Κατερίνης νεκροί είναι δύο άντρες 82 και 78 ετών και μια γυναίκα 45 ετών.
Από τις αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά ακόμη τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο, λόγω των αναθυμιάσεων μεταφέρθηκε και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας.

Συνολικά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν οκτώ άτομα από την πολυκατοικία τα οποία είχαν βγει στα μπαλκόνια της πολυκατοικίας προκειμένου να αποφύγουν τις έντονες αναθυμιάσεις.
Σύμφωνα με το τοπικό lefteria.blogspot.gr,  που ανήρτησε και σχετικό βίντεο από την επιχείρηση της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο της πίσω πλευράς της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ένας 78χρονος.

Πηγή Φωτογραφιών: Topanatreptiko.blogspot.pe

Πηγή:protothema.gr

Previous ArticleNext Article