LIFESTYLE

Οι χορευτές House of Drama κέρδισαν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο!»

Οι νικητές κέρδισαν 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο – Φιναλίστ ήταν ακόμα ένα χορευτικό γκρουπ, το δίδυμο Ντίνος Κκαντή-Κυριάκος Ευθυμίου, που χόρευαν τοποθετώντας αντικείμενα στο κεφάλι τους

Με ένα φαντασμαγορικό σόου ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το talent show του Σκάι «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ενώ νικητές, μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αναδείχθηκαν οι χορευτές της ομάδας House of Drama!  Οι νικητές κέρδισαν έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο, ενώ στον τελικό φιναλίστ ήταν ακόμα ένα χορευτικό γκρουπ, το δίδυμο Ντίνος Καντής-Κυριάκος Ευθυμίου, που χόρευαν τοποθετώντας αντικείμενα στο κεφάλι τους. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος είχε πολύ χιούμορ, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να λέει με το δικό του μοναδικό τρόπο: «Μόνο ο Μαραβέγιας μη βγει πάλι». Αφορμή ήταν η χθεσινή νίκη του γνωστού τραγουδιστή στο The Voice. 
Οι House of Drama είναι πολυπληθής χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και εντυπωσίασαν το κοινό σε κάθε εμφάνισή τους στο σόου και ειδικά με την παρουσίαση που έκαναν στον μεγάλο τελικό. Το θέμα τους ήταν εμπνευσμένο από την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα και έμοιαζε με ταινία επιστημονικής φαντασίας, ενώ περιείχε εντυπωσιακή χορογραφία, αλλαγές κουστουμιών και μουσική.

Previous ArticleNext Article