ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα με τους KOZA MOSTRA!

Παραμονή στο Φρούριο, Αλλάζουμε μαζί το χρόνο. Γιατί μαζί είναι καλύτερα!

Τραγουδάμε και χορεύουμε με KOZA MOSTRA, πίνουμε ζεστό κρασί, ανάβουμε φαναράκια και θαυμάζουμε τα πυροτεχνήματα!

Και φέτος, οι Λαρισαίοι, το χρόνο θα τον αλλάξουν μαζί.
Στην πλατεία Λαμπρούλη, στο Φρούριο. Γιατί μαζί είναι καλύτερα!

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων, το πάρτι της Παραμονής, θα γίνει με το δημοφιλές συγκρότημα KOZA MOSTRA, τη μπάντα που λέει τα πάντα και απογειώνει το κέφι και τη διάθεση.

Οι KOZA MOSTRA θεωρούνται από τα σημαντικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και εξωτερικό.

“Οι Koza Mostra εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα” BBC News.

Το 2013 κέρδισαν την 6η θέση στη Eurovision με το “Alcohol is free”, τραγούδι εμβληματικό, παίχτηκε σ’ όλο τον κόσμο, σε live, πλατείες, φεστιβάλ…

Ο βαλκανικός- ska- ρεμπέτικος ήχος, είναι το χαρακτηριστικό τους. Κάθε συναυλία τους εξελίσσεται σε γιορτή!

Μετά από εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα και εξωτερικό, οι KOZA MOSTRA ετοιμάζουν το 2ο δίσκο τους.

Το “Γιορτή” έγινε το τραγούδι της ελληνικής σειράς “Εθνική Ελλάδος” του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ δισκογραφούν διασκευασμένες συνθέσεις του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη, που τους επέλεξε να ερμηνεύσουν το έργο του με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο!

Νέα συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη στο “Πότε Βούδας πότε Κούδας” και συνεργασία με το μεγάλο αμερικάνικο συγκρότημα “Gogol Bordelo” στο νέο τραγούδι των KOZA MOSTRA “Requiem”.

Θα είμαστε όλοι εκεί, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το βράδυ, με ζεστό κρασί, θα ανάψουμε φαναράκια για να φωτιστεί ο ουρανός, πριν κάνουμε τη νύχτα – μέρα με τα πυροτεχνήματα που θα πέσουν στην αλλαγή του χρόνου, αμέσως μετά τις ευχές του δημάρχου και πριν το κόψιμο της βασιλόπιττας.

Ραντεβού λοιπόν, στο Φρούριο, μπροστά από το Μπεζεστένι, να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας στεναχώρησε τον παλιό χρόνο, να υποδεχθούμε με ελπίδα και καλή διάθεση ό,τι μας φέρνει ο καινούριος, παρέα με φίλους, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε.

Previous ArticleNext Article