ΑΓΡΟΤΗΣ.NEWS, Ελλάδα

Και 3η ρομποτική φάρμα στην Ελλάδα για τη Lely!

Τη συμφωνία για την εγκατάσταση του τρίτου αρμεκτικού ρομπότ Lely Astronaut Α4 στην Ελλάδα ανακοίνωσε η εταιρία Κτηνοτροφικοί Αυτοματισμοί Ελλάδας, θυγατρική της Milkplan και Lely Center Ελλάδας.

Η εγκατάσταση του τρίτου Lely Astronaut Α4 θα πραγματοποιηθεί στη φάρμα του κ. Μποτσιάρη Μαργαρίτη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Όσον αφορά στη 2η ρομποτική φάρμα του κ. Βασιλόπουλου που ανακοινώθηκε τέλη Οκτωβρίου, η τοποθέτηση των δυο ρομπότ έχει ήδη ολοκληρωθεί. Η εκκίνησή τους θα γίνει στις αρχές της νέας χρονιάς.

O εορτασμός των 25 ετών της Lely στον τομέα του αυτοματισμού στην κτηνοτροφία θα βρει τη χώρα μας με 5 ρομπότ Lely Astronaut Α4 και 3 υπερσύγχρονες ρομποτικές φάρμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρομποτικές φάρμες στην Ελλάδα είναι όλες Lely!

Σχετικά με το Ελληνικό Lely Center της H.D.A.:

Η Hellenic Dairy Automations, το Lely Center της Ελλάδας, είναι θυγατρική εταιρία της Milkplan Α.Ε. Εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα Lely για γαλακτοπαραγωγικές μονάδες και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για το σύνολο των προϊόντων της.

Σχετικά με τον Όμιλο Lely

Η Lely ιδρύθηκε το 1948 αφιερώνοντας όλες τις προσπάθειές της στη δημιουργία ενός βιώσιμου, αποδοτικού και ευχάριστου μέλλοντος στον τομέα της κτηνοτροφίας για τους πελάτες της. Εδώ και πολλά χρόνια η Lely ηγείται στα αυτοματοποιημένα ρομποτικά αμελκτικά συστήματα με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας & γνώσης στον κλάδο της κτηνοτροφίας. Ο Όμιλος Lely είναι ενεργός σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί σχεδόν 2.000 ανθρώπους.

Περισσότερες πληροφορίες: www.lely.com, www.milkplan.com, www.hdautomations.com

Previous ArticleNext Article