ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ

Απάντηση ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ για το περιστατικό που σημειώθηκε στο Βόλο

Ανακοίνωση ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ για ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη σας τις μέρες των Χριστουγέννων, σχετικά με μια κλοπή βρεφικού γάλακτος σε υποκατάστημα ΑΒ.

Όπως γνωστοποιήθηκε, μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων, στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκε περιστατικό κλοπής βρεφικού γάλατος σε κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Για λόγους που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το περιστατικό αυτό συσχετίστηκε εντελώς λανθασμένα με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι συνέβη τέτοιο περιστατικό σε κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Βόλο και συνεπώς δεν έχουμε προβεί σε οποιαδήποτε μήνυση. Τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση κατάστημά μας και ουδεμία σχέση έχουν με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαχρονικά και με συνέπεια λειτουργεί πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες της και ιδιαίτερα προς τους ανθρώπους που μέσα στην κρίση, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.

 

Σχετικό Άρθρο: http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/h-av-vasilopoylos-gia-thn-kloph-galaktos-ston-volo.5014523.html

Previous ArticleNext Article