Ειδήσεις, Κόσμος

3χρονο αγοράκι βρέθηκε κλειδωμένο στο σπίτι του με τα άψυχα σώματα του παππού και της γιαγιάς του

Σοκάρει η είδηση ότι ένα 3χρονο αγοράκι βρέθηκε κλειδωμένο στο σπίτι του με τα άψυχα σώματα του παππού και της γιαγιάς του

Αστυνομικοί, έσπευσαν στο σημείο και έσπασαν την πόρτα έπειτα από αναφορές ανθρώπων ότι είχαν να δουν για μέρες το ζευγάρι.

Το παιδί ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά του, στην Ταϊβάν καθώς οι γονείς του δούλευαν μακριά. Γιαγιά και παππούς, περίπου 60 χρονών, εργάζονταν ως πωλητές φαγητού στους δρόμους και όταν οι πελάτες τους δεν τους είδαν για τρεις μέρες, ενημέρωσαν συγγενείς τους, όπως μεταδίδει η Mirror.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αγοράκι να κλαίει στο καθιστικό, φωνάζοντας επανειλημμένως τον παππού και την γιαγιά του. Είχε να φάει τουλάχιστον δύο μέρες, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το ζευγάρι είχε πεθάνει με διαφορά λίγων λεπτών ο ένας από τον άλλον, περίπου 48 ώρες πριν.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ οι γονείς του ενημερώθηκαν για το περιστατικό. Οι αρχές διευκρίνισαν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις βίαιου περιστατικού στο σπίτι ενώ αποκλείστηκε η δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο παππούς είχε υποβληθεί πριν 10 χρόνια σε επέμβαση για όγκο στον εγκέφαλο και η γιαγιά αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα. Η αστυνομία εκτιμά ότι αρχικά κατέρρευσε ο σύζυγος στην κρεβατοκάμαρα, κάτι που πανικόβαλε τη γυναίκα του, η οποία υπέστη ανακοπή στην προσπάθειά της να καλέσει σε βοήθεια.

Πηγή; newsbomb.gr

Previous ArticleNext Article